Over ons

Over Online Klik

Heb je nog niet eerder van ons gehoord? Nou, dan stellen wij ons graag even voor! Wij zijn Online Klik, een full-service online marketing bureau in Eindhoven. Online Klik is opgericht in 2014. Sindsdien groeien we door. We zijn een jong en enthousiast team met sterspelers die passie hebben voor hun vak, ambitieus zijn en zich graag samen met jou inzetten voor meer online succes. 

Jouw complete online marketing partner

Ons team van vakidioten houdt zich dagelijks bezig met het uitdenken, ontwikkelen en implementeren van online strategieën voor zowel de B2C als B2B wereld. Van paid advertising en zoekmachine optimalisatie tot emailmarketing automation en social media. Wij zijn jouw partner voor online succes. De online markt verandert razendsnel. Wij zorgen dat jij voorop blijft lopen. 

 

Krachten bundelen, kennis delen en successen vieren

Werken aan online marketing zien wij als teamwork. Wanneer wij team zeggen, bedoelen we niet alleen Online Klik. Bij ons is de klant ook onderdeel van het team. Daarom krijg je bij Online Klik een vast contactpersoon die bij jou past en die je kunt benaderen. 

 

We houden van persoonlijk contact, dat is voor ons een must om een succes van onze samenwerking te maken. Daarom houden we de lijntjes graag kort en zijn we transparant in onze werkwijze. We maken heldere afspraken en afspraak is afspraak! Dat klinkt cliché – we know – maar we merken dat je daarmee écht het verschil kunt maken. We versterken elkaar door kennis te delen en komen met oplossingen voordat jij een probleem gezien hebt. Groeit je bedrijf? Dat succes vieren we al te graag samen, dat je dat weet!

Ons werk

Er is geen betere reclame dan die van je klanten. En dat is ook onze hoogste goal: waardering van onze tevreden klanten. De afgelopen jaren hebben we al veel mooie ondernemers mogen helpen. Laat je inspireren!

Onze sterspelers

20+ specialisten. Met passie voor het vak volgt iedere specialist de innovaties binnen zijn of haar expertise op de voet om nieuwe ontwikkelingen ook direct toe te kunnen passen. We vormen een jong, hecht team dat zich bewust is van elkaar kwaliteiten en deze ook benut. Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘Team up, Power up’. We willen bij de beste horen en gaan voor topkwaliteit. Onze specialisten maken Online Klik. En daar zijn wij trots op. Maak kennis met het team.  

Daniëlle van Essen

Eigenaresse / Online marketing strateeg

Patricia Verwoert

Head of SEO

Loek Beeren

Operationeel Manager

Jari Trines

Teamlead social

Robin der Kinderen

Teamlead SEA

Roel van der Krabben

Google Analytics & GTM specialist

Niki de Jonge

SEO specialist & Customer Success Manager

Brent van Spreuwel

Social advertising specialist

Lisanne Spaargaren

Marketing & communicatiespecialist

Xiomara van Zalm

HR manager

Julia Somers

SEO specialist

Bob Martens

SEA specialist

Martijn de Kleijn

SEA specialist

Rens van Damme

SEA specialist

Richard Swaans

SEA specialist

Julian de Rozario

Data analist

Maikel Robben

Online marketing strateeg

Linsey Pastoor

Graphic designer

Jesse Bertrams

Designer

Yochem Aerts

HR assistent

Sofie Scheffers

Teamlead SEO

Lars Buytendijk

Social advertising & e-mail specialist

Lex van Els

Data-analist