Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Over ons

Over Online Klik

Over Online Klik

Nice to meet you! Wij zijn Online Klik, een datagedreven online marketingbureau in Eindhoven, gevestigd op het creatieve Sectie-C. Sinds onze oprichting in 2014 zijn we uitgegroeid van een kleinschalige start-up naar een volwassen bureau met een ambitieus team van experts. Ons team zet zich dagelijks in om innovatieve online strategieën te bedenken, te ontwikkelen en uit te voeren. Of het nu gaat om betaalde advertenties, zoekmachineoptimalisatie, contentcreatie of gedegen data-analyses – wij hebben de expertise in huis. 

 

Wij begrijpen de dynamiek van de online wereld en zijn continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Als jouw online partner streven we ernaar om je altijd een stap voor te laten lopen in deze razendsnelle digitale omgeving. Onze toewijding gaat verder dan alleen uitvoeren; we willen samen met jou groeien en succesvol zijn in de online wereld. Dus, zin om samen te werken?

Waar staan we voor?

Ons motto is niet voor niets: Team Up, Power Up. We geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en gezelligheid combineren.

Integriteit is de kern van ons succes

Als online marketingbureau bieden we een breed scala aan diensten aan. Met expertise in strategie, online marketing, data en creatie, voorzien wij in alles onder één dak. Vanaf strategie tot implementatie en onderhoud van jouw campagnes, tillen wij jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij je kunt concentreren op het succes van jouw bedrijf. 

 

Vertrouwen is essentieel in onze samenwerking. Wij beloven integriteit, zonder compromissen. Geen loze adviezen, maar enkel waar we volmondig achter staan. Deze belofte geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook binnen ons team. Bij ons kun je rekenen op eerlijkheid als fundament, want wij geloven dat integriteit de sleutel is tot duurzaam succes.

Altijd betrokken, altijd behulpzaam

Bij ons gaat het verder dan simpelweg onze diensten aanbieden. We beloven betrokkenheid en behulpzaamheid, op elk moment. Daar betekent een team dat altijd klaarstaat om naar je te luisteren, met je mee te denken en je te ondersteunen in jouw zakelijke avontuur. Persoonlijk contact is voor ons essentieel, omdat we geloven dat dit cruciaal is voor een succesvolle samenwerking. We houden de lijnen graag kort en zijn altijd open en eerlijk over onze aanpak. 

 

Afspraak is afspraak bij ons; misschien een cliché, maar we hechten er enorm veel waarde aan. We willen elkaar versterken door kennis te delen en zelfs oplossingen te vinden voordat jij een probleem ziet aankomen. En wanneer jouw bedrijf groeit, juichen we dat samen met jou toe! 

Wij gaan voor elke dag beter

Bij ons geldt: doe het goed, of doe het niet. Sinds onze oprichting in 2014 is dit de kern van onze bedrijfscultuur en onze aanpak. Wij zetten ons in voor de groei van onze klanten, want zonder hen groeien wij zelf ook niet. Samen streven we naar succesmomenten, die we uitlichten in onze awards en partnerships. Ontdek hoe we ons onderscheiden.

Geen bullsh*t

In de wereld van online marketing kan het soms voelen als een doolhof van vakjargon en technische snufjes. Maar bij Online Klik houden we van eenvoud. We vermijden overbodig vakjargon en complexe taal. Onze benadering is helder en rechttoe rechtaan, zonder bullsh*t.

 

Bij Online Klik streven we naar een samenwerking waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond of ervaring, zich begrepen voelt. We willen de complexiteit uit online marketing halen en een helder pad naar succes creëren. Laten we samen werken aan duidelijkheid en succes in plaats van verdwalen in technische termen!

Ons werk

En weet je wat we écht belangrijk vinden? Waardering van onze klanten. Daar doen we het allemaal voor! In de afgelopen jaren hebben we al heel wat mooie ondernemers geholpen en daar zijn we trots op. Laat je inspireren door hun succesverhalen.

E-mail

Soccerfanshop

+ 14% in omzet door gepersonaliseerde e-mail banners
SEO

Tuinvisie

Digital PR-campagne zorgt voor meer naamsbekendheid en bespaart linkbuildingkosten
SEO

Saunakoning

Succesvolle websitemigratie: toename van 40% in non-branded verkeer
Data-analytics

By-Bar

Innovatieve data-analyse voor betere klantsegmentatie, product aanbevelingen en groei
SEA  Branding

Allianz Direct

Banneroptimalisatie resulteerde in een verbetering van 208% in volume en een 42% lagere CPA
Branding

MOOI Parfumerie

Passend marketing concept voor MOOI en de doelgroep ontwikkeld

Waarom kiezen voor Online Klik?

    Diverse partnerschappen, waaronder Google Premier Partner

 

     Klanten waarderen ons gemiddeld met een 4,8 / 5

 

     Structureel contact op basis van jouw behoeften

   Integriteit staat boven het maximaliseren van het budget

 

✔   We omarmen uitdagingen en laten het plezier van groeien zien

 

   Onze werkzaamheden en optimalisaties zijn datagedreven

Ons team staat voor je klaar

Of het nu gaat om een strategisch vraagstuk, een social media campagne of het soepel migreren van een website. Bij Online Klik gaan we all-in om jouw bedrijf te helpen. Kunnen we het zelf niet oppakken, dan werken wij met diverse partners die ons er wel bij kunnen helpen. Net wat er nodig is!

 

Vraag een gratis quickscan aan of geef ons een belletje. We zijn benieuwd naar jouw doelen, grootste uitdagingen of andere vragen. Let’s make it happen!

Team online klik

Werk samen met ons team. Het hele team.

20+ specialisten. Met passie voor het vak volgt iedere specialist de innovaties binnen zijn of haar expertise op de voet om nieuwe ontwikkelingen ook direct toe te kunnen passen. We vormen een jong, hecht team dat zich bewust is van elkaar kwaliteiten en deze ook benut. We willen bij de beste horen en gaan voor topkwaliteit. Onze specialisten maken Online Klik. En daar zijn wij trots op. Maak kennis met het team.  

Daniëlle van Essen

Eigenaresse / Online marketing strateeg

Loek Beeren

Operationeel Manager

Jari Trines

Teamlead social

Roel van der Krabben

Google Analytics & GTM-specialist

Brent van Spreuwel

Social advertising specialist

Lisanne Spaargaren

Marketing & communicatiespecialist

Julia Somers

SEO-specialist

Bob Martens

Teamlead SEA

Richard Swaans

SEA-specialist

Julian de Rozario

Data analist

Jesse Bertrams

Creative Concept Creator & Video/Motion Designer

Sofie Scheffers

Teamlead SEO

Lars Buytendijk

Social advertising & e-mail specialist

Job Janssen

SEA-specialist

Lex van Els

Data analist

Celine Delnoij

HR-specialist

Sanne Hermans

Webdeveloper

Nicky Samijn

Head of Growth

Robin Brands

Social advertising specialist

Demi van den Heuvel

Online marketing consultant

Tim Oudejans

SEA-specialist

Frits van Dijk

SEO-specialist