Online Klik

Over ons

Over Online Klik

Over Online Klik

Nice to meet you! Wij zijn Online Klik, één van de snelst groeiende online marketingbureaus van Nederland, gevestigd in het bruisende Sectie-C in Eindhoven. Ons team van gepassioneerde vakmensen zet zich dagelijks in om innovatieve online strategieën te bedenken, te ontwikkelen en uit te voeren. Of het nu gaat om betaalde advertenties, zoekmachineoptimalisatie, contentcreatie of gedegen data-analyses – wij hebben de expertise in huis. 

 

Wij begrijpen de dynamiek van de online wereld en zijn continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Als jouw online partner streven we ernaar om je altijd een stap voor te laten lopen in deze razendsnelle digitale omgeving. Onze toewijding gaat verder dan alleen uitvoeren; we willen samen met jou groeien en succesvol zijn in de online wereld. Dus, zin om samen te werken?

Waar staan we voor?

Ons motto is niet voor niets: Team Up, Power Up. We geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en gezelligheid combineren.

Als online marketingbureau bieden we een breed scala aan diensten aan. Met expertise in strategie, online marketing, data en creatie, voorzien wij in alles onder één dak. Vanaf de allereerste strategische stappen tot het implementeren en onderhouden van jouw campagnes, staan wij klaar om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij je kunt concentreren op het succes van jouw bedrijf.

 

En dat vereist vertrouwen, van beide kanten. In onze samenwerking beloven we integriteit, zonder compromissen. Geen loze adviezen, maar enkel datgene waar we volmondig achter staan. Deze belofte geldt niet alleen voor onze gewaardeerde klanten, maar ook binnen ons team. Bij ons kun je rekenen op eerlijkheid als fundament, want wij geloven dat integriteit de sleutel is tot duurzame succes. 

Bij ons gaat het verder dan simpelweg onze diensten aanbieden. We beloven betrokkenheid en behulpzaamheid, op elk moment. Daar betekent een team dat altijd klaarstaat om naar je te luisteren, met je mee te denken en je te ondersteunen in jouw zakelijk avontuur. Voor ons is persoonlijk contact een must. We geloven dat dit essentieel is voor een succesvolle samenwerking. We houden de lijnen graag kort en zijn altijd open en eerlijk over onze aanpak. 

 

Afspraak is afspraak bij ons, misschien een cliché, maar we hechten er enorm veel waarde aan. We willen elkaar versterken door kennis te delen en zelfs oplossingen te vinden voordat jij een probleem ziet aankomen. En wanneer jouw bedrijf groeit, juichen we dat samen met jou toe! 

Doe het goed, of doe het niet. Onze bedrijfscultuur en aanpak zijn gebaseerd op voortdurende verbetering en groei. We innoveren met projectmanagementtools, een toegewijd data-team, en interne initiatieven zoals Challenges en Swap-weeks. Deze inspanningen garanderen kwaliteit en voortdurende vooruitgang. Met elke stap die we zetten, blijven we bouwen aan een toekomst waarin we blijven excelleren in onze dienstverlening.

 

En we zijn er trots op dat dit ook wordt erkend. In 2017 ontvingen we onze allereerste FD Gazellen Award – een erkenning die we sindsdien maar liefst zeven jaar op rij hebben mogen ontvangen -, stonden we in 2021 in de top 250 groeibedrijven en werden we in 2023 wéér benoemd in de Emerce 100. 

 

Awards

 

Maar dat is niet alles wat we hebben bereikt. Ontdek ook onze andere awards en partnerships. We zijn trots op onze prestaties en staan klaar om onze expertise met jou te delen. Samen op weg naar succes! 

We begrijpen namelijk dat de online marketingwereld soms een doolhof van termen en technische snufjes kan lijken. Maar wij maken het graag simpel. We zijn geen fan van overbodig vakjargon en complexe taal. Wij geloven in een heldere, no-nonsense benadering. Gewoon rechttoe rechtaan, zonder bullsh*t. 

 

Bij Online Klik gaan we voor een samenwerking waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond of ervaring, zich begrepen voelt. Kortom, laten we samen de complexiteit uit online marketing halen en een helder pad naar succes creëren! 

 

Alles onder een dak

Ons werk

En weet je wat we écht belangrijk vinden? Waardering van onze klanten. Daar doen we het allemaal voor! In de afgelopen jaren hebben we al heel wat mooie ondernemers geholpen en daar zijn we trots op. Laat je inspireren door hun succesverhalen.

By-bar
Innovatieve data-analyse voor betere klantsegmentatie, product aanbevelingen en groei
Bekijk de case
Allianz Direct
Banneroptimalisatie resulteerde in een verbetering van 208% in volume en een 42% lagere CPA
Bekijk de case
Aerofilm
+767% harde conversies en -82% CPA
Bekijk de case
Malelions
De omzet voor lifestyle brand Malelions is met 300% gestegen
Bekijk de case
Previous slide
Next slide

Waarom kiezen voor Online Klik?

    Diverse partnerschappen, waaronder Google Premier Partner

 

     Klanten waarderen ons gemiddeld met een 4,8 / 5

 

     Structureel contact op basis van jouw behoeften

   Integriteit staat boven het maximaliseren van het budget

 

✔   We omarmen uitdagingen en laten het plezier van groeien zien

 

   Onze werkzaamheden en optimalisaties zijn datagedreven

Ons team staat voor je klaar

Of het nu gaat om een strategisch vraagstuk, een social media campagne of het soepel migreren van een website. Bij Online Klik gaan we all-in om jouw bedrijf te helpen. Kunnen we het zelf niet oppakken, dan werken wij met diverse partners die ons er wel bij kunnen helpen. Net wat er nodig is!

 

Vraag een gratis quickscan aan of geef ons een belletje. We zijn benieuwd naar jouw doelen, grootste uitdagingen of andere vragen. Let’s make it happen!

Team online klik

Werk samen met ons team. Het hele team.

20+ specialisten. Met passie voor het vak volgt iedere specialist de innovaties binnen zijn of haar expertise op de voet om nieuwe ontwikkelingen ook direct toe te kunnen passen. We vormen een jong, hecht team dat zich bewust is van elkaar kwaliteiten en deze ook benut. We willen bij de beste horen en gaan voor topkwaliteit. Onze specialisten maken Online Klik. En daar zijn wij trots op. Maak kennis met het team.  

Daniëlle van Essen

Eigenaresse / Online marketing strateeg

Patricia Verwoert

Finance & SEO manager

Loek Beeren

Operationeel Manager

Jari Trines

Teamlead social

Robin der Kinderen

SEA specialist

Roel van der Krabben

Google Analytics & GTM specialist

Brent van Spreuwel

Social advertising specialist

Lisanne Spaargaren

Marketing & communicatiespecialist

Xiomara van Zalm

HR manager

Julia Somers

SEO specialist

Bob Martens

Teamlead SEA

Richard Swaans

SEA specialist

Julian de Rozario

Data analist

Jesse Bertrams

Creative Concept Creator & Video/Motion Designer

Sofie Scheffers

Teamlead SEO

Lars Buytendijk

Social advertising & e-mail specialist

Job Janssen

SEA specialist

Lex van Els

Data analist

Celine Delnoij

HR-specialist

Sanne Hermans

Webdeveloper

Jeroen Minheere

SEA specialist

Nicky Samijn

Head of Growth

Robin Brands

Social advertising specialist

Demi van den Heuvel

Online marketing consultant