Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Werken bij

FD Gazellen 2023

Werken bij Online Klik

Wij zijn een performance-driven onlinemarketing bureau, gevestigd in het bruisende Eindhoven. Onze roots liggen in online advertising, maar we gaan veel verder dan dat. Van strategie tot data-analyses en contentcreatie, we doen er alles aan om samen met onze klanten te groeien. Elke dag streven we naar verbetering, met als doel tot de topbureaus te behoren.

 

Bij Online Klik draait het niet alleen om het werk, maar om het creëren van impact. Wij streven ernaar écht het verschil te maken voor onze klanten. Of het nu gaat om het optimaliseren van advertentiecampagnes, het ontwikkelen van boeiende content, of het analyseren van data om tot strategische inzichten te komen, bij ons draag je bij aan tastbare resultaten. Wil je niet alleen een baan, maar een plek waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar je de ruimte hebt om te groeien? Check dan onze vacatures en maak deel uit van ons team!

Onze kernwaarden

Hoe we werken en wat ons verbindt als team, komt terug in onze kernwaarden.

Voor meer toelichting kun je terecht op de over ons pagina.

Integriteit is de kern van ons succes

Wij gaan elke dag voor beter

Altijd betrokken, altijd behulpzaam

Geen bullsh*t

Onze collega's aan het woord

Wat zijn de benefits?

Onze mensen zijn onze kracht, en daarom hechten wij grote waarde aan onze medewerkers. Het zetten van dat extra stapje als werkgever is voor ons vanzelfsprekend. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook met zorg samengesteld. 

Flexibele werktijden ⏰

Flexibiliteit is belangrijk, dus jij bepaalt gewoon zelf hoelaat je op kantoor verschijnt en welke dagen je lekker vanuit huis werkt. Op die manier krijg je het meeste uit zowel je werk als je leven.

Opbouw vakantiedagen 🌴

Wij geloven in het belonen van loyaliteit en inzet, daarom krijg je bij elk jaarlijks werkjubileum een extra vakantiedag! Dus hoe langer je bij ons bent, hoe meer dagen je in de pocket hebt. Heerlijk toch?

Ontwikkeling 🧠

We geloven in voortdurende groei en daarom reserveren we wekelijks tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om te leren, inclusief de mogelijkheid om trainingen, webinars en evenementen bij te wonen, zowel nationaal als internationaal. Want jouw groei betekent ook onze groei!

Gezellige uitjes

Gezellige uitjes 🥳

Bij ons is heb je elke vrijdagmiddag een gezellige borrel, en maandelijks maken we er een XXL-vrijmibo van! Alsof dat nog niet genoeg is, gaan we ieder kwartaal samen erop uit.

Traineeship online marketing

Start je carrière met een traineeship

Duik in de wereld van online marketing met onze traineeship! Ontdek de ins en outs van digitale marketing, van slimme strategieën tot het echte werk op projecten. Met begeleiding van onze specialisten ontwikkel je de skills die je nodig hebt in de marketingwereld. 

 

Bij Online Klik geloven we sterk in groei en leren als de sleutels tot succes. Daarom bieden we een werkruimte waar je wordt aangemoedigd om vragen te stellen, te experimenten en je vaardigheden op te krikken. En hey, het draait niet alleen om werk! Bij ons kom je terecht in een team dat niet allen samenwerkt, maar ook plezier maakt! 

 

Lijkt het je tof om je carrière in de online marketing te starten? Check dan de kansen van ons traineeship! 

Succesverhalen vertellen zichzelf

We werken voor veel verschillende lokale, regionale maar ook internationale klanten in uiteenlopende branches. En dat betekent veel unieke vraagstukken. Hieronder een greep van onze succesverhalen. Kijk eens bij onze cases voor welke klanten we zoals werken. 

E-mail

Soccerfanshop

+ 14% in omzet door gepersonaliseerde e-mail banners
SEO

Tuinvisie

Digital PR-campagne zorgt voor meer naamsbekendheid en bespaart linkbuildingkosten
SEO

Saunakoning

Succesvolle websitemigratie: toename van 40% in non-branded verkeer

Een greep uit onze vacatures

Ontdek je carrièrekansen! Hier zijn enkele actuele vacatures. Zit de juiste er niet tussen? Misschien hebben we toch plek voor jou! Stuur een open sollicitatie.

Human resource werkstudent

Volg jij een opleiding Human Resources, Toegepaste Psychologie of een vergelijkbare studie? Wil je graag werkervaring opdoen in het HR vak? Kom dan als HR Werkstudent ons team versterken!

SEA specialist

Als SEA specialist ben jij de drijvende kracht achter onze geavanceerde advertentiecampagnes. Je leidt het opzetten, beheren en optimaliseren van campagnes, waarbij klantdoelen en resultaten altijd centraal staan. Met jouw diepgaande kennis en ervaring ontwikkel je effectieve strategieën en implementeer je deze samen met ons dynamische team van SEA specialisten. Je deelt jouw expertise binnen het team en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van onze dienstverlening.

Junior SEA-specialist (Traineeship)

Als junior SEA-specialist (traineeship) word je binnen 6 maanden opgeleid tot consultant door ons ervaren team. Je leert alles over advertenties, campagne-opzet en het kiezen van de juiste strategieën. Analyse van verzamelde gegevens en optimalisatie van campagnes staan centraal om de beste resultaten voor klanten te behalen. Met directe betrokkenheid bij klantaccounts pas je je kennis meteen in de praktijk toe.

Het sollicitatieproces

1. Solliciteren 📧

 

Laat van je horen door je CV en motivatie via onze website te sturen. Vertel ons waar jouw passie ligt en waarom je denkt dat jij perfect bij Online Klik past. We kijken ernaar uit je te leren kennen!

2. Telefonisch gesprek 📞

 

Als je geselecteerd bent, krijg je een belletje van ons HR-team. We bellen je op en nodigen je uit voor een mogelijke kennismaking. 

3. Eerste kennismaking 👋

 

Als je bij de geselecteerde kandidaten hoort, nodigen we je uit voor een eerste gesprek, gewoon face-to-face. We willen graag meer te weten komen over je achtergrond en ontdekken wat je drijft. Tijd om elkaar beter te  leren kennen!

4. Tweede gesprek + case 💻

 

Als je de eerste ronde hebt doorstaan, kun je een belletje verwachten voor een tweede gesprek. Hier ontmoet je twee collega’s en krijg je een case voorgeschoteld. Aan de hand van de resultaten van de case wordt er een aanbod gedaan. 

5. Welkom bij Online Klik! 😍

 

Als we allebei enthousiast zijn, wordt er een aanbod gedaan. Daarna gaan we even in gesprek over de arbeidsvoorwaarden, zodat het voor jou helemaal perfect is. Zodra we daar uit zijn, volgt er een onboarding, waarbij je officieel deel gaat uitmaken van ons team! 

Mis je de perfecte vacature? Overtuig ons!

Hebben wij geen openstaande vacature die bij jou past? Geen zorgen, we zijn altijd op zoek naar enthousiaste talenten. Als je denkt dat jouw skills en passie bij ons passen, verras ons dan met een open sollicitatie. Vertel ons jouw verhaal en hoe jij de toekomst van onze samenwerking ziet!

Open sollicitatie

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   Hidden
   Hidden
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.