Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Creatie

Creatie

Binnen de online wereld gaat het snel: mensen maken binnen enkele seconden een beslissing. Die paar seconden zijn cruciaal, omdat ze een verkoop kunnen maken of breken. De creatie van de juiste content speelt hierin een beslissende rol. Het kan jouw potentiële klant namelijk over de streep trekken om toch die ene online aankoop te doen of om voor jouw bedrijf, product of dienst te kiezen. Het creëren van een succesvol product, dienst of website heeft alles te maken met aandacht trekken. En dat doe je door het creëren van de juiste content!

video creatie

De strategie achter creatie: werken aan je branding

Binnen creatie moeten alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Je wilt immers een consistente boodschap uitdragen. Bovendien dragen consistente creaties bij aan herkenning bij klanten en bouw jij als merk aan je naamsbekendheid. Een achterliggende strategie is daarvoor onmisbaar. Waar sta je voor als bedrijf? Wat wil je uitstralen naar klanten? Wat zijn de kernwaardes van je bedrijf? De vragen op deze antwoorden zijn de basis voor de strategie en is hetgeen wat we visueel gaan maken door middel van creatie.

 

Gelukkig weten onze creatieve designers hier wel raad mee en helpen ze jou graag bij het opstellen van een strategie voor je creatie. Zo weten we precies welke koers we gaan varen en kunnen we altijd terugvallen op deze strategie. Dat is pas bouwen aan je merk.

Herken jij je ook in onderstaande vragen?

  • Heb je te weinig content op je website?
  • Ontbreekt het je aan tijd om zelf creatief aan de slag te gaan?
  • Mis je de benodigde vaardigheden of tools voor creatieve projecten?
  • Val je niet genoeg op tussen de concurrentie?
  • Heb je geen duidelijke huisstijl als leidraad?
  • Kun je je doelgroep lastig bereiken?
  • Ontbreekt het aan aantrekkelijke content voor je website of advertenties?

 

Maak je dan geen zorgen! Samen bouwen we aan jouw merk en zorgen we ervoor dat al deze uitdagingen worden aangepakt! ✅

banner sets mock-up instagram feed post

Het belang van design en creatie

Een goed website design, een herkenbare huisstijl en pakkende marketing materialen. Het draagt allemaal bij aan de branding en daarmee waarde van je bedrijf. Branding is bouwen aan je merk. Dit doe je niet alleen door goede en sterke tekstuele uitingen, maar ook met visueel design. Huisstijlen en logo’s kunnen immers net zo pakkend en duidelijk werken als een tekst. De gele M, de herkenbare swoosh, het appeltje: deze logo designs behoeven geen tekst en uitleg meer. Je weet precies waar ze voor staan!

 

Wanneer grafisch design goed en doordacht wordt toegepast op de website, online advertenties en een onderdeel wordt van de online marketingstrategie, stimuleert het de verkoop van je producten en diensten. Het zorgt ook voor een vertrouwensband met potentiële klanten die zo bekend kunnen raken met jouw bedrijf en zich vertrouwd kunnen gaan voelen met jouw merk. Jouw corporate identity!

 

Behalve het opbouwen van vertrouwen zorg je er ook voor dat jouw merk, product of dienst langer blijft hangen. Dat is pas een goede en sterke eerste indruk maken en vanuit deze sterke basis ontwikkel je jouw klantrelaties verder en worden succesvolle campagnes uitgevoerd. Kortom grafisch design speelt een grote rol bij het winstgevender en visueel aantrekkelijk maken van jouw bedrijf.

Design Proces
Klik op de visual om het design proces te vergroten

Hoe komen we tot onze designs?

Een doordacht design ontstaat niet zomaar; het vergt een grondig proces. Hieronder lichten we toe hoe wij onze krachtige ontwerpen creëren die naadloos aansluiten bij jouw merk.

 

We starten met een uitgebreide briefing die we naar jou sturen. Zodra deze is ingevuld en teruggestuurd, plannen we een kick-off waarin we alle aspecten van onze samenwerking bespreken, inclusief de ingevulde briefing. Dit vormt de basis van ons creatieve proces. Tijdens deze sessie nemen we uitgebreid jouw wensen door. Welke doelgroep wil je bereiken? Welke boodschap wil je overbrengen? Wat zijn je referentiepunten? Alles wordt zorgvuldig in kaart gebracht.

 

Vervolgens zetten we onze expertise in en gaan we aan de slag met de strategie. Na een intensieve brainstormsessie waarin we diverse ideeën genereren, gaan we over tot het uitwerken van het concept. We houden de communicatielijnen kort en zorgen voor regelmatig overleg, zodat jij altijd de mogelijkheid hebt om feedback te geven.

Jesse Bertrams

Creative Concept Creator & Video/Motion Designer

Samen bouwen aan jouw merk?

Dat doen we het liefst zo snel mogelijk. Onze in-house designers gaan deze uitdaging graag met je aan en ontzorgen je op het gebied van content creatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.