Online Klik

Content & design

Content & design

De online wereld gaat snel. Mensen maken binnen enkele seconden een beslissing. Die paar seconden zijn cruciaal, omdat ze een verkoop kunnen maken of breken. Content & design speelt hierin een beslissende factor. Het kan de klant namelijk over de streep trekken om toch die online aankoop te doen of om voor jouw bedrijf, product of dienst te kiezen.  Het creëren van een succesvol product, dienst of website heeft alles te maken met aandacht trekken. 

Waar wij jou bij helpen:

Het belang van design

Een goed design van jouw website en huisstijl verhoogt de waarde van je bedrijf. Hiermee pak je ook gelijk de branding aan. Branding is bouwen aan je merk. Dit doe je niet alleen door goede en sterke tekstuele uitingen, maar ook met visueel design. Huisstijlen en logo’s kunnen immers net zo pakkend en duidelijk werken als een tekst. De gele M van McDonalds… Het Swoosh teken van Nike… Deze logo designs behoeven geen tekst en uitleg meer. Je weet precies waar ze voor staan!

 

Wanneer grafisch design goed en doordacht wordt toegepast op de website, online advertenties en een onderdeel wordt van de online marketing strategie, stimuleert het de verkoop van je producten en diensten. Het zorgt ook voor een vertrouwensband met potentiële klanten die zo bekend kunnen raken met jouw bedrijf en zich vertrouwd kunnen gaan voelen met jouw merk. Jouw corporate identity!

 

Behalve het opbouwen van vertrouwen zorg je er ook voor dat jouw merk, product of dienst langer blijft hangen. Dat is pas een goede en sterke eerste indruk maken en vanuit deze sterke basis ontwikkel je jouw klantrelaties verder en worden succesvolle campagnes uitgevoerd. Kortom grafisch design speelt een grote rol bij het winstgevender en visueel aantrekkelijk maken van jouw bedrijf.

Hoe komen we tot onze designs?

Een design ontstaat natuurlijk niet vanzelf. Daar komt een hele aanpak bij kijken. Hier zie je hoe wij tot onze pakkende designs komen die passen bij jouw merk. 

Jesse Bertrams

Creative Concept Creator & Video/Motion Designer

Op zoek naar toffe designs?

Onze in-house designers ontzorgen je op het gebied van content creatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.