Microsoft Advertising

Microsoft advertising

Wil je graag adverteren op zoekmachines, maar is de concurrentie in Google te hoog en adverteren daardoor simpelweg te duur? Dan is Microsoft advertising (voorheen Bing advertising) misschien wel de oplossing voor jouw bedrijf. Doordat de concurrentie binnen Microsoft een stuk lager is, zijn de kosten per klik op een advertentie lager dan bij een grootmacht als Google. De klikprijzen kunnen soms wel tot 70% lager liggen dan bij Google Ads. Ideaal wanneer je in een concurrerende markt actief bent en de kosten per conversie daardoor (te) hoog oplopen.

Waarom Microsoft adverteren?

Waar Microsoft voorheen een beetje een ondergeschoven kindje was in vergelijking met Google, heeft de zoekmachine de afgelopen jaren veel bereikt. Hierdoor krijgt Microsoft steeds meer trouwe bezoekers. Maak je al gebruik van Google Ads? Dan kunnen jouw campagnes eenvoudig geïmporteerd worden in Microsoft Ads. Dat scheelt tijd en werk en zo ben je optimaal zichtbaar!

Benut de mogelijkheden van Microsoft

Ondanks het feit dat Google by far de grootste zoekmachine is, kun je met Bing adverteren zeker ook je netto bereik vergroten. Wij helpen je hier graag bij. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Benut dus de mogelijkheden van Microsoft adverteren. Op zoek naar een Microsoft advertising partner? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Daag jij ons uit?
254A0652-66
NICKY SAMIJN
Teamlead SEA