Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Bannersets

Bannersets voor display advertising

Bannersets zijn een cruciaal onderdeel van je digitale advertenties, ook wel display advertising genoemd. Met de juiste banners bevorder je de merkbekendheid van je product, dienst en bedrijf én zorg je ervoor dat jouw advertenties opvallen. Bovendien trekken ze de aandacht op websites in het online marketing landschap en leiden potentiële klanten zo naar jouw website. Want zonder goede banner val je niet op! Is dat precies wat je nodig hebt? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die we bieden op het gebied van bannersets voor display advertising.

Op maat gemaakte banners, volledig in huisstijl

Het ontwikkelen en online zetten van een banner gebeurt natuurlijk niet zomaar. Hier moet goed over nagedacht worden! Het is van belang dat de huisstijl van jouw bedrijf verwerkt wordt in de banners, zodat je herkent wordt door potentiële bezoekers. Bovendien moet het in één oogopslag duidelijk zijn welke boodschap je wilt overbrengen met de banner. Bekijk het zo: de banner is een stopbord voor potentieel online verkeer met de boodschap: Stop en klik op mij, want ik heb wat je nodig hebt!

Banners: de sleutel tot online impact

De diversiteit in banners biedt ongekende mogelijkheden! Of je nu streeft naar een krachtige uitstraling of een boodschap die blijft hangen, er is altijd een passende optie. Statische banners zijn slechts het begin; laat je verrassen door de dynamiek van animatie banners. Onze designers staan klaar om jou te voorzien van de perfecte bannersets, welke je campagne ook nodig heeft!

Bij een nieuwe campagne, horen nieuwe banners

Elke nieuwe campagne verdient een frisse uitstraling. Onze designers werken nauw samen met onze online marketing consultants, waardoor zij precies weten wanneer nieuwe banners nodig zijn en welke stijlen het beste werken. In een snel veranderend online landschap is het essentieel om op te vallen. Onze designers zijn meesters in het creëren van banners die opvallen en variatie toevoegen aan je campagnes. Met hun grenzeloze creativiteit staan ze klaar om jouw campagne te laten schitteren!

 

Maar dat is nog niet alles! Neem ook eens een kijkje op onze preview website, waar we een uitgebreide showreel hebben van al onze recente campagnes. Hier zie je hoe onze banners tot leven komen en impact maken in het digitale landschap. Alles moet één geheel vormen, en daar helpen wij je graag bij! 

Zet je display advertising kracht bij met bannersets!

Onze designers zorgen ervoor dat jouw huisstijl voortgezet wordt in jouw banner. Online Klik waarborgt de consistentie van jouw huisstijl zodat jouw online acties niet onderdoen voor de rest van jouw online campagnes en andere uitingen. Het is van belang dat alles één geheel uitstraalt en daar helpen we je heel graag bij! 

Jesse Bertrams

Creative Concept Creator & Video/Motion Designer

Op zoek naar toffe banners?

Onze in-house designers ontzorgen je op het gebied van banner creatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.