Online Klik

Bannersets

Bannersets voor display advertising

Bannersets zijn een belangrijk onderdeel van je digitale advertenties, ook wel display advertising genoemd. Met de juiste banners bevorder je de merkbekendheid van je product, dienst en bedrijf. Bovendien trekken ze de aandacht op websites in het online marketing landschap en leiden potentiële klanten zo naar jouw website. Is dat precies wat je nodig hebt? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die we bieden op het gebied van bannersets voor display advertising!

Banners in huisstijl

Het ontwikkelen en online zetten van een banner gebeurt natuurlijk niet zomaar. Hier moet goed over nagedacht worden! Het is van belang dat de huisstijl van jouw bedrijf verwerkt wordt in de banners, zodat je herkent wordt door potentiële bezoekers. Bovendien moet het in één oogopslag duidelijk zijn welke boodschap je wilt overbrengen met de banner.

 

Bekijk het zo: de banner is een stopbord voor potentieel online verkeer met de boodschap: Stop en klik op mij, want ik heb wat je nodig hebt!

Bannerset voor Ecorus verzorgd door Online Klik

Banners, animatie banners of video banners

De keuze is reuze wat betreft banners! Gebruik je liever geen statische banners omdat dit voor jouw merk of bedrijf niet optimaal is? Animatie banners of video banners zijn dan een goede keuze. Ook in dat geval helpen onze designers je graag aan de perfecte bannersets!

Zet je display advertising kracht bij met bannersets!

Onze designers zorgen ervoor dat jouw huisstijl voortgezet wordt in jouw banner online. Online Klik waarborgt de consistentie van jouw huisstijl zodat jouw online acties niet onderdoen voor de rest van jouw online campagnes en andere uitingen. Het is van belang dat alles één geheel uitstraalt en daar helpen we je heel graag bij! Kies de bannerset die bij je past en neem contact met ons op. 

Basic

Inbegrepen
  • Statische bannerset
  • A/B Testing

Premium

Inbegrepen
  • Carrousel bannerset
  • A/B Testing

Ultimate

Inbegrepen
  • Geanimeerde bannerset
  • A/B Testing
Aanbevolen

Jesse Bertrams

Creative Concept Creator & Video/Motion Designer

Op zoek naar toffe banners?

Onze in-house designers ontzorgen je op het gebied van banner creatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.