SEO Techniek

SEO techniek: de basis voor een goede SEO strategie

Goede content creatie en waarde opbouwen voor je websitepagina’s is enorm belangrijk om een stijging in de organische zoekresultaten te realiseren. Echter, wordt vaak het technische onderdeel van SEO vergeten. Het is heel belangrijk dat de techniek van je website in orde is, zodat je een goede invulling kunt geven aan je SEO werkzaamheden. Als de techniek niet op orde is, kan je nog zoveel inspanningen verrichten op het gebied van content verrijking en linkbuilding, maar dit zal niet het gewenste resultaat hebben.

SEO techniek: de analyse

Onder technische SEO valt eigenlijk alles wat niet met de inhoud van je website te maken heeft. Dus bij de technische kant van SEO kijken we onder andere naar de structuur en snelheid van de website. Wanneer je hier slecht op scoort, kan dat een negatief effect hebben op de gebruikerservaring van je websitebezoekers en uiteindelijk op je ranking in Google. Met behulp van Google Search Console kunnen we onder andere kijken of alle pagina’s van je website geïndexeerd worden door Google en analyseren we de snelheid van je website. Op basis van deze punten stellen wij een rapport op met verbeterpunten voor de techniek.

Technische SEO uit laten besteden?

Weet je niet zeker of jouw website voldoet aan de technische richtlijnen van Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis quickscan aan, dan kijken we waar voor jouw bedrijf de kansen liggen. Wij helpen je graag verder.

Daag jij ons uit?
254A0576-55
PATRICIA VERWOERT
Teamlead SEO