website migratie

Waar je op moet letten bij een website migratie

Ben je een website migratie aan het voorbereiden of denk je erover na? Er zijn verschillende punten die belangrijk zijn om voor en na een website migratie te monitoren. In dit artikel lees je er meer over!

Lees verder

Update: AdWords dagbudget aanpassing

Is het je al eens eerder opgevallen dat je advertentiekosten in Google AdWords de ene dag iets hoger zijn dan de andere? Vanaf 4 oktober 2017 kunnen campagnes tot twee keer het gemiddelde dagbudget uitgeven zodat je je advertentiedoelen (zoals klikken en conversies) gemakkelijker kunt behalen.

Lees verder
e-mailmarketing

Gastblog: 3 tips om je mobiele e-mailberichten te optimaliseren

Meer dan de helft van alle e-mails worden tegenwoordig op de smartphone of tablet geopend. Het is daarom noodzakelijk om je nieuwsbrieven voor mobiel te optimaliseren. Hoe dit precies werkt, legt Megan van Newsletter2Go voor je uit.

Lees verder

Google Shopping update: Wat verandert er nu daadwerkelijk?

Juni 2017, Google krijgt een boete opgelegd door de Europese Commissie van 2,4 miljard euro wegens machtsmisbruik. Google toonde namelijk alleen maar advertenties afkomstig uit Google Shopping op de zoekresultaten pagina, en dat is volgens EU wetgeving oneerlijke concurrentie. Hierdoor heeft Google recentelijk een wijziging doorgevoerd: Prijsvergelijkers kunnen nu ook productadvertenties inkopen op de zoekresultaten pagina van

Lees verder
online rendement

Zo doe je het: maximaal online rendement uit de feestdagen halen

De feestdagen komen er weer aan! Wil je weten hoe je in deze periode het maximale uit je online rendement kan halen? Wij vertellen je hoe je dit aanpakt en sluiten af met een paar tips ter voorbereiding.

Lees verder
BrightonSEO banner

BrightonSEO september 2017: De laatste SEO trends en tips

Wat zijn de laatste SEO trends en hoe ga je hiermee om? In dit artikel lees je de laatste SEO trends en tips die een aantal van de beste sprekers in de wereld van search tijdens BrightonSEO 2017 met ons deelden!

Lees verder
https-verbinding

Heeft jouw website al een HTTPS-verbinding?

Begin dit jaar heeft Google het al aangekondigd, maar nu komt het steeds dichterbij: vanaf oktober 2017 worden websites met een onbeveiligde verbinding als het ware afgestraft door Google. We leven in een wereld waar steeds meer data van iedereen wordt verzameld. Dit brengt echter steeds meer vragen omtrent privacy met zich mee.

Lees verder
meta snippet

Bestaat hij echt? Dé perfecte meta snippet?

Wanneer je een zoekopdracht in Google invoert, krijg je tien verschillende resultaten te zien. Het is daarom zaak om tussen die tien resultaten je visitekaartje af te geven, aangezien de meta snippet het eerste is wat iemand leest. Zorg voor een goede titel en meta description!

Lees verder
Yoast SEO plugin

De stoplicht bolletjes van de Yoast SEO plugin

Een handige tool om jouw content on-page te optimaliseren is de Yoast SEO plugin. Grote kans dat jij al eens van deze tool gehoord hebt of dat je het al gebruikt. Het is de #1 SEO plugin in WordPress die wordt gebruikt. Hier lees je hoe de tool een fijne ondersteuning kan zijn. Let op: het gebruik van deze tool is geen garantie dat je meteen bovenaan in Google staat.

Lees verder

Verwachting in 2017: een online omzet van € 22,6 miljard

De Nederlandse economie trekt weer aan en dat is terug te zien in de online bestedingen. In het eerste half jaar van 2017 hebben de Nederlandse consumenten € 10,66 miljard uitgegeven aan het online aankopen van producten en diensten. Dat is 13% meer ten opzichte van dezelfde periode in het voorgaande jaar. Het aantal aankopen

Lees verder