Online Klik

Blog

Filter op:

Categorie
18 september 2023

Demand Generation in Google Ads: De Nieuwe Stap in Digitale Marketing

Recentelijk heeft Google Ads een nieuw campagnetype geïntroduceerd dat marketeers nóg meer mogelijkheden biedt om demand generation te stimuleren. Dit uitgebreide artikel verkent de essentie van demand generation in Google Ads en laat zien hoe je dit kunt gebruiken om jouw marketingstrategie naar nieuwe hoogten te tillen. Lees dus snel verder!
22 augustus 2023

Google Ads Scripts die jij niet mag missen!

Zeg je online adverteren, dan zeg je Google Ads! Het start allemaal met het opzetten van je campagnes en advertentiegroepen en creëren van je eerste advertenties. Vervolgens is het beheren en optimaliseren van deze campagnes de volgende stap. Gelukkig biedt Google hiervoor een handig hulpmiddel; namelijk Google Ads Scripts. Met deze tool kun jij als adverteerder het beheer en optimaliseren van je campagnes makkelijker automatiseren en kun je efficiënter aan het werk. Hoe je dat doet? Dat lees je in deze blog!
7 augustus 2023

E-mail- en SMS marketing: een gouden combinatie?

Ben je acties in de wereld van e-mailmarketing? Dan is de kans groot dat je werkt met een ESP (E-mail Service Provider) die ook de mogelijkheid biedt voor SMS marketing. Misschien ben je tot nu toe alleen bezig geweest met e-mailmarketing en heb je het SMS marketing aspect nog niet echt onderzocht. Maar… ik hoor je al denken: wat is SMS marketing, wat is het effect ervan en hoe is een combinatie mogelijk? De antwoorden op deze vragen vind je in deze blog!
24 juli 2023

Een nieuwe manier van zoeken met de Search Generative Experience

Al tientallen jaren helpt AI Google Search “onder de motorkap”. Met de aankondiging van de Search Generative Experience wordt de zoekervaring nog verder verbeterd. Hierin wordt de kracht van eerdere innovaties als BERT, LLMs en MUM meegenomen. Google geeft zelf aan nog maar het topje van de ijsberg bereikt te hebben als het gaat om wat mogelijk is met generatieve AI. Als eerste experiment van hun programma Search Labs gaan ze nu de Search Generative Experience verder uitrollen en ontwikkelen.
13 juli 2023

Is Google Bard de gamechanger in online advertising?

Ontdek de wereld van Google Bard, een geavanceerd Conversational AI-model dat de kracht heeft om ons dagelijks leven te transformeren. Lees ons blogartikel om meer te weten te komen over de essentie van Bard, hoe het werkt, het doel erachter en de unieke kenmerken die dit model onderscheiden van andere AI-modellen. Ontdek hoe Artificial Intelligence (AI) in een razend tempo evolueert en de potentie heeft om talloze aspecten van ons leven te veranderen.
26 juni 2023

De invloed van AI op je SEO-strategie

In de wereld van SEO is het cruciaal om hoog te scoren in zoekresultaten, en de opkomst van Artificial Intelligence (AI) heeft de spelregels veranderd. In deze blog wordt besproken hoe AI invloed heeft op je SEO-strategie en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken. Het belang van een goede positie in zoekresultaten wordt benadrukt, en er worden tips gegeven om AI-tools en -technieken te implementeren voor betere SEO-resultaten.
13 juni 2023

Optimaliseer je online marketing met behulp van data analytics

Door data te verzamelen, te analyseren en te interpreteren, kun je al marketeer je campagnes beter optimaliseren, klanten beter begrijpen en je doelgroep effectiever bereiken. Hoewel verschillende platformen zoals Google Analytics, Google Ads of Google Search Console data al inzichtelijk maken, kan het voordelig zijn om onafhankelijke analyses en doelgroepen te creëren. Je leest er meer over in deze blog!
30 mei 2023

Het belang van een zoekwoorden onderzoek: de basis voor jouw SEO strategie

Je hebt de knoop doorgehakt: je gaat aan de slag met SEO om je organische zichtbaarheid binnen Google te verbeteren. Super! Misschien ga je hier zelf mee aan de slag, of misschien heb je de hulp van een bureau ingeschakeld. In beide gevallen is het handig om te weten hoe je start met SEO. Het antwoord daarop is simpel: met een zoekwoorden onderzoek!
16 mei 2023

Usability onderzoek: de sleutel tot een betere website ervaring van bezoekers én meer conversies

Hoe is de gebruikerservaring van bezoekers op jouw website? Hoe converteren ze? Wanneer je met deze vragen aan de slag gaat, dan spreek je eigenlijk al over usability. Met een usability onderzoek verbeter je je website. Hoe je zo’n onderzoek uitvoert? Je leest er alles over in deze blog!