Online Klik

Blog

Filter op:

25 januari 2023

Waarom video marketing onderdeel moet zijn van jouw strategie!

Video content wordt een steeds groter onderdeel van ons leven. Waarom moet je beginnen met het inzetten van video binnen jouw marketing strategie en welke soorten video’s kan je toepassen? Je leest het in deze blog!
5 januari 2023

Alle social media en Google ads banner formaten van 2023

Het online marketing landschap verandert voortdurend. Zo ook alle formaten. Weet je door de vele veranderingen niet meer welke formaten je waarvoor moet gebruiken? In deze blog hebben we ze allemaal overzichtelijk op een rijtje gezet!
19 december 2022

Inhaakkalender 2023: de basis voor jouw relevante content

Ligt jouw strategie inclusief contentplan voor 2023 al klaar? Nog niet? Dan kom je op het juiste moment deze blog tegen! In deze blog zetten we alle belangrijke “inhakers” op een rijtje die belangrijk kunnen zijn voor jouw content planning.
29 november 2022

De digital marketing trends voor 2023

Je bent inmiddels al druk bezig om terug te blikken op je online marketing strategie van 2022 en bent tevens al aan het bepalen welke ingrediënten je in je online marketing mix van 2023 gaat gooien. Om je concurrentie telkens een stap voor te zijn, is het van groot belang dat je op de hoogte bent van de laatste online marketing trends, zodat je hierop kunt inspelen. In deze blog delen we de vier belangrijkste trends van 2023 met je.
15 november 2022

Conversion rate verhogen? Pas vandaag nog neuromarketing toe!

SEA, SEO, CTR, CPC: het zijn veelgebruikte afkortingen in online marketing. Wat ze gemeen hebben? Ze gaan allemaal over hoeveel bezoekers je website trekt.
24 oktober 2022

Hoe Performance max campagne optimaliseren?

Onze SEA consultants zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Google ads, daarom vertellen we je in deze blog meer over het optimaliseren van performance max campagnes!
27 september 2022

5 redenen waarom een goede huisstijl belangrijk is voor jouw bedrijf

We laten de graphic designer van Online Klik aan het woord om te vertellen over het belang van een goede huisstijl!
19 september 2022

Waarom zijn Dynamic Search Ads (DSA’s) essentieel voor jouw bedrijf?

Wil je jouw betaalde advertentiekanalen ook effectief inzetten, zodat je meer omzet kunt genereren voor je bedrijf? Lees dan direct onze nieuwe blogpost waarin het belang van Dynamic Search Ads (DSA’s) uiteengezet wordt. Het opzetten van effectieve DSA’s kan namelijk een cruciale basis vormen voor het succes van je Search-campagnes. Lees hier waarom je dit type campagne zeker moet inzetten!
12 september 2022

De kracht van beeld in Online Marketing

In deze blog gaan we het hebben over de kracht van beeld in online marketing. Wat zijn de super powers nu precies van visuals in online marketing en hoe zet je deze het beste in.