Online Klik

Online Marketing Blog

Filter op:

Categorie
6 februari 2024

Instagram SEO: 5 tips om je Instagram-account beter vindbaar te maken

Naast het bijhouden van de Google-ranking van je website, is het onderhouden van SEO voor Instagram net zo belangrijk voor een sterke online aanwezigheid. Wacht, wat? SEO op Instagram? Dat klopt! Je kunt SEO-tactieken integreren in zo ongeveer alles wat je doet op het web. Als je begrijpt hoe je al deze optimalisatiemiddelen kunt gebruiken, krijg je meer ogen op je digitale inhoud. En zo ook voor Instagram! Lees daarom al onze tips.
10 januari 2024

Waar je op moet letten bij een website migratie

Een website migratie wordt vergeleken met verhuizen. Het is een strategische beslissing met grote impact op de online aanwezigheid. Een slecht uitgevoerde migratie kan leiden tot verlies van digitale autoriteit en minder bezoekers. Een succesvolle migratie resulteert in weinig waarde- en verkeersverlies, met juist verbeterde conversies. Deze blog neemt je mee in alle taken voor & na een migratie.
27 december 2023

Inhaakkalender 2024: de basis voor jouw relevante content

Ligt jouw strategie inclusief contentplan voor 2024 al klaar? Nog niet? Dan kom je op het juiste moment deze blog tegen! In deze blog zetten we alle belangrijke “inhakers” op een rijtje die belangrijk kunnen zijn voor jouw content planning.
22 december 2023

Server-side tracking: De oplossing voor privacy en meetuitdagingen in online marketing

Verken de evolutie van online marketing met server-side tracking, een innovatieve oplossing die privacy waarborgt in het digitale tijdperk. In het licht van groeiende zorgen over privacy en het geleidelijk verdwijnen van third-party cookies, biedt deze aanpak controle over data, nauwkeurige gegevensverzameling en een versnelde website-ervaring.
12 december 2023

Alle social media en Google ads banner formaten van 2024

Het online marketing landschap verandert voortdurend. Zo ook alle formaten. Weet je door de vele veranderingen niet meer welke formaten je waarvoor moet gebruiken? In deze blog hebben we ze allemaal overzichtelijk op een rijtje gezet!
28 november 2023

Met deze tips houd je je social media kanalen veilig!

Social media platforms zijn essentieel in onze digitale wereld, zowel voor persoonlijk gebruik als voor bedrijven om doelgroepen te bereiken. Echter, met de kansen die ze bieden, komen ook risico’s, zoals toenemende creativiteit van kwaadwillenden in phishing. Het is cruciaal om alert te zijn op de veiligheid van hun social media-kanalen. Deze blog bespreekt stappen om social media-accounts te beschermen tegen hackers.
16 november 2023

Google Organic Shopping wordt steeds prominenter vertoond, kansen voor groei!

Heb jij al Google Organic Shopping resultaten gezien in de algemene SERP van Google? Voor ons bij Online Klik is het iets om enthousiast over te zijn – het is namelijk een gamechanger voor e-commerce bedrijven, groot of klein. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van organische Google Shopping resultaten en hoe jij dit in je voordeel kunt gebruiken.
4 oktober 2023

De kracht van Responsive Search Ads in Google Ads

Google Ads biedt talloze mogelijkheden, en het kan soms lastig zijn om te bepalen welke aanpak het beste bij jouw bedrijf past. Daarom behandelt dit blog een van de vele opties binnen Google Ads: Responsive Search Ads (RSA’s). Benieuwd naar wat dit zijn en welke voordelen ze kunnen opleveren voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder!
18 september 2023

Demand Generation in Google Ads: De Nieuwe Stap in Digitale Marketing

Recentelijk heeft Google Ads een nieuw campagnetype geïntroduceerd dat marketeers nóg meer mogelijkheden biedt om demand generation te stimuleren. Dit uitgebreide artikel verkent de essentie van demand generation in Google Ads en laat zien hoe je dit kunt gebruiken om jouw marketingstrategie naar nieuwe hoogten te tillen. Lees dus snel verder!