Blog

Facebook update
19 jan: Belangrijke Facebook update: iOS 14-wijzigingen

Apple heeft onlangs enkele belangrijke wijzigingen aangekondigd met de nieuwe iOS 14 update. Deze update kan impact hebben op de marketinginspanningen van jouw bedrijf en daarom vertellen we je graag meer over deze update en de gevolgen ervan op het gebied van Social Advertising.

Social afbeelding - Benchmarks
15 jan: Google Ads Benchmarks tijdens COVID-19

Ook op Google heeft COVID-19 een impact gehad voor verschillende branches. Veel adverteerders hebben zich hierdoor moeten aanpassen aan het nieuwe ‘normaal’ in de online advertentie wereld, maar wat is nou het nieuwe ‘normaal’ voor jouw branche?

blog-customeracquisition
06 jan: New Customer Acquisition Tool van Google Ads

Wil je jouw horizon verbreden en je marketingstrategie focussen op het bereiken van nieuwe klanten in plaats van bestaande klanten? Dan is de New Customer Acquisition Tool in Google Ads echt iets voor jou.

social-3064515_1920
29 dec: De 5 belangrijkste social media marketing trends voor 2021

Het nieuwe jaar is in zicht! Bekijk hier de 5 belangrijkste social media marketing trends voor 2021 die iedere marketeer in de gaten moet houden!

SEA 2021
22 dec: Google Ads (SEA) trends & ontwikkelingen 2021

Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van SEA in 2021? Het wordt steeds belangrijker om (ook) online zichtbaar te zijn voor je doelgroep. Zeker in de huidige pandemie waar we ons in verkeren. Stilstand is immers achteruitgang.

SEO2021
16 dec: SEO in 2021: hier moet je rekening mee houden

Algoritme updates, mobile first indexing, core web vitals, het E-A-T principe, zomaar een kleine greep uit de ontwikkelingen in de wereld van SEO. Het is cliché maar waar: Google zit niet stil. En daarom onze SEO-specialisten ook niet! Wij delen graag een aantal ontwikkelingen op het gebied van SEO voor 2021 met je.

Inhaakkalender-banner
03 dec: De inhaakkalender 2021: handig voor jouw contentstrategie

De inhaakkalender 2021 zorgt ervoor dat je een houvast hebt voor je contentstrategie. Benieuwd op welke dagen jij in 2021 kunt inhaken? Download de kalender nu!

OnlineKlik_Logo
01 dec: Rebranding Online Klik: succes bouwen & vieren doen we samen!

Alweer 7 jaar geleden zijn we Online Klik gestart. Zowel wij als onze klanten zijn sinds die tijd gegroeid. Daarom vonden we het tijd voor een metamorfose. We hebben een volledige rebranding doorgevoerd met een huisstijl die daar perfect op aansluit. In deze blog laten we je graag weten hoe onze rebranding jouw bedrijf gaat helpen om nóg meer resultaat uit je online marketing te halen.

23 nov: Core Web Vitals: 3 nieuwe metrics om de page rank te verbeteren

In 2021 komt Google met iets nieuws: de Core Web Vitals. Het doel hiervan is websites zo relevant en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor bezoekers. Oftewel: de page experience verbeteren. Page experience was altijd al een belangrijke ranking factor, maar nu wordt het ook objectief meetbaar. Voorlopig met drie metrics, maar dat kunnen er in de toekomst nog meer worden. In deze blog lees je alles over de metrics die binnenkort gelanceerd worden.