Online Klik

Online marketing scan

Online marketing scan

De online wereld staat niet stil. Wat vandaag nog actueel is, kan morgen alweer anders zijn. Als je niet continu bezig bent met je online marketing, kan het zomaar zijn dat je achter loopt. Niet wat je wilt natuurlijk, aangezien je je concurrenten juist voor wilt blijven! 

 

Dankzij een online marketing scan kom jij erachter waar jouw online groeikansen liggen. Of je nu al actief adverteert, of dat je nog aan de start staat van jouw online marketing avontuur, met onze gratis scan brengen wij jouw huidige situatie in kaart én geven we je helder inzicht en concrete aanbevelingen over de potentie van jouw bedrijf. Samen ontwikkelen we vervolgens een duidelijke online strategie. 

 

Honderden bedrijven gingen je al voor. Ben jij de volgende?

Dit kun je van een online marketing scan verwachten

Veel bedrijven zien de kosten van online marketing stijgen, maar de resultaten dalen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het is voor een leek vaak lastig te bepalen waar je je tijd en geld in moet investeren om online impact te maken. Denk aan vragen zoals:

 

  • Hoe kan ik binnen Google Ads betere omzet genereren tegen lagere kosten?
  • Ben ik op belangrijke zoektermen vindbaar binnen Google?
  • Is mijn website converterend genoeg?
  • Hoe kan ik mijn website verbeteren om meer leads en sales te krijgen? 
  • Welke kanalen moet ik inzetten om meer leads, omzet en naamsbekendheid te genereren? 
  • Kan ik het advies van mijn huidige bureau nog wel vertrouwen?

 

Onze online marketing scan helpt je om een beter beeld te krijgen van je kansen. Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan onze consultant gratis voor jou aan de slag om jouw huidige online marketing activiteiten in kaart te brengen. 

quickscan stappenplan

Wij zijn Online Klik

Als full-service online marketing bureau zijn onze specialisten dagelijk bezig met het uitdenken, ontwikkelen en implementeren van online strategieën voor zowel de B2C als B2B wereld. Wij zijn jouw partner voor online succes. Ben je nog niet helemaal overtuigd? 

 

Dan laten we graag onze klanten aan het woord.

Vertrouw op de kennis van onze specialisten

Online Klik heeft diverse accreditaties. Zo zijn we onder andere Google Premier partner, Meta Business Partner en Channable Gold Partner. Daarvoor moeten we ons jaarlijks opnieuw bewijzen. Ook horen we al enkele jaren tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland volgens het Financieel Dagblad (FD Gazelle). En dat is niet voor niets, ons team zet zich namelijk elke dag weer voor de volle 100% in!

Daniëlle van Essen

Eigenaresse / Online marketing strateeg

Ben jij klaar om met ons te groeien?

Wil jij weten of je maximaal rendement haalt uit jouw online marketingkanalen? Vraag dan onze scan aan en wij voeren een gratis online marketing scan uit!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.