SEO

SEO – zoekmachine optimalisatie

Hoe kom ik hoger in Google? Waarom kan ik mijn bedrijf niet vinden in Google? Hoe krijg ik meer verkeer naar mijn website? Dit is zomaar een greep uit de meest gestelde vragen die wij op ons bord krijgen. Wellicht heb je er zelf ook al eens over nagedacht. Om mee te kunnen doen in het strijdterrein van Google, oftewel de organische zoekresultaten, is SEO een belangrijk onderdeel. SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands vaak zoekmachine optimalisatie genoemd.

Onze SEO specialisten helpen je graag met het optimaliseren van je website om zo punten te scoren bij Google en zo een stijging in de zoekresultaten te realiseren. De onderstaande werkzaamheden komen hierbij aan bod.

Techniek
Content
Linkbuilding

Lange termijn focus

In tegenstelling tot Google Ads heb je voor SEO een lange termijn gedachte nodig. Waar je met Google Ads al binnen een dag resultaat kunt zien, moet je bij zoekmachine optimalisatie eerder aan een half jaar denken voordat je kunt zien of al je inspanningen zijn vruchten hebben afgeworpen. Je focust je vaak op twee of drie zoektermen die relevant zijn voor je bedrijf en gaat daarmee aan de slag.

Wil je SEO uitbesteden en ben je benieuwd naar wat wij op dat gebied voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan de gratis quickscan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Daag jij ons uit?
254A0576-55
PATRICIA VERWOERT
Teamlead SEO