seO

SEO – zoekmachine optimalisatie

Hoe kom ik hoger in Google? Waarom kan ik mijn bedrijf niet vinden in Google? Hoe krijg ik meer verkeer naar mijn website? Dit is zomaar een greep uit de meest gestelde vragen die wij als SEO bureau op ons bord krijgen. Wellicht heb je er zelf ook al eens over nagedacht. Om mee te kunnen doen in het strijdterrein van Google, oftewel de organische zoekresultaten, is SEO optimalisatie een belangrijk onderdeel. SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands vaak zoekmachine optimalisatie genoemd.

Onze SEO specialisten helpen je graag met jouw SEO optimalisatie om zo punten te scoren bij Google en een stijging in de zoekresultaten te realiseren. De onderstaande werkzaamheden komen hierbij aan bod.

Content
Techniek
Linkbuilding
Lokale SEO
Zoekwoorden onderzoek
Concurrentie analyse
Website migratie

Lange termijn focus

In tegenstelling tot Google Ads heb je voor SEO een lange termijn gedachte nodig. Waar je met Google Ads al binnen een dag resultaat kunt zien, moet je bij zoekmachine optimalisatie eerder aan een half jaar denken voordat je kunt zien of al je inspanningen zijn vruchten hebben afgeworpen. Je focust je bij een SEO campagne vaak op een paar zoektermen die relevant zijn voor je bedrijf en gaat daarmee aan de slag.

SEO uitbesteden door een SEO specialist?

Wil je SEO uitbesteden aan een SEO partner en ben je benieuwd naar wat onze SEO specialisten op dat gebied voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan de gratis quickscan aan bij ons SEO bureau of neem vrijblijvend contact met ons op.

Daag jij ons uit?
254A0576-55
PATRICIA VERWOERT
Teamlead SEO