Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Interim online marketeer

Interim online marketeer:

de directe oplossing voor je team tijdelijke versterking of expertise geeft een frisse blik op jouw strategie een marketeer snel op locatie

Ben je op zoek naar extra capaciteit voor jouw marketingteam? Of stuit je op een complex vraagstuk waarbij de expertise van een specialist vereist is? Onze interim online marketeers bieden flexibele ondersteuning op maat aan. Ze fungeren niet alleen als externe krachten, maar als volwaardige leden van jouw team. Ze zijn er om jouw doelen te begrijpen, te ondersteunen en te realiseren. Voor zo lang of kort als jij nodig hebt. 

Voordelen van een interim online marketeer

Moet je de werkzaamheden borgen van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, iemand die langdurig ziek is, of simpelweg een openstaande vacature invullen die maar niet ingevuld raakt? Of zit je in een branche die seizoensgebonden is waardoor je bepaalde periodes te maken krijgt met enorme drukte? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je wat extra handjes kunt gebruiken. Op dat moment staan onze interim online marketeers voor je klaar:

Interim online marketeers aan het werk

Frisse blik op jouw marketing

Als bovenstaande redenen nog niet overtuigend genoeg zijn, dan kun je er ook op een andere manier naar kijken. Een interim online marketeer brengt niet alleen extra capaciteit, maar ook een frisse blik en nieuwe ideeën met zich mee. Deze nieuwe perspectieven kunnen waardevol zijn, vooral wanneer jouw team al diep in de materie zit en het moeilijk is om strategieën en activiteiten onpartijdig te benaderen.

 

Onze online marketeers brengen ervaring mee uit verschillende projecten en branches en delen deze kennis graag met jouw team, of het nu via trainingen of praktische tips is.

Handje helpen met de werving

We zullen tijdens onze interim opdracht niet alleen de taken van de vertrokken persoon overnemen, maar ook – als dit gewenst is – actief betrokken zijn bij het vinden van een geschikte vervanger. Op die manier creëren we een win-win situatie, waarbij we niet alleen de operationele continuïteit waarborgen, maar ook bijdragen aan het vinden van de juiste persoon voor de langere termijn.

 

We staan klaar om je te ondersteunen met employer branding en recruitment marketing. We streven ernaar om snel een geschikte kandidaat te vinden die perfect bij jouw bedrijf past, waardoor de interimperiode zo kort mogelijk blijft. We helpen je zelfs bij de sollicitatiegesprekken en helpen je bij het beoordelen van cases, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een toptalent binnenhaalt. Met onze expertise en ondersteuning ben je verzekerd van een waardevolle toevoeging aan je team.

Welke specialist heb je nodig?

Ons team bestaat uit meer dan 20 marketing- en dataspecialisten, elk meester in hun eigen vakgebied. Als klant heb je daardoor de keuze uit de volgende experts:

 

  • Strategische marketeer
  • Google Ads- en Shopping specialist
  • SEO-specialist
  • Contentmarketeer
  • Social media specialist
  • E-mailmarketeer
  • Allround marketeer
  • Data-specialist
  • Recruitment marketeer
  • Video- & Motion designer

 

Onze uurtarieven variëren, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en de expertise van de desbetreffende interim marketeer.

Frits van Dijk

SEO-specialist

Tim Oudejans

SEA-specialist

Robin Brands

Social advertising specialist

Demi van den Heuvel

Online marketing consultant

Job Janssen

SEA-specialist

Julian de Rozario

Data analist

Lars Buytendijk

Social advertising & e-mail specialist

Jesse Bertrams

Creative Concept Creator & Video/Motion Designer

Richard Swaans

SEA-specialist

Brent van Spreuwel

Social advertising specialist

Julia Somers

SEO-specialist

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking
Laten we samen de eerste stap zetten. We plannen een kennismaking in om jouw specifieke behoeften en doelstellingen te achterhalen. Dit stelt ons in staat om te begrijpen welke vaardigheden, ervaringsniveaus en projectduur passen bij jouw wensen.
2. Matchmaking
Vanaf hier nemen we het voortouw. Op basis van de inzichten uit onze kennismaking gaan we intern op zoek naar de perfecte match om bij jou op locatie te werken. Onze online marketeer zal persoonlijk contact met je opnemen om zichzelf voor te stellen.
3. Onboarding
Nu gaan we écht aan de slag. Zodra alles officieel op papier staat, is het tijd om actie te ondernemen. Onze marketeer maakt kennis met jouw team, ontvangt relevante documentatie en bespreekt in detail de projectdoelstellingen en verwachtingen.
4. Evaluaties
Samen streven we naar succes. Reguliere feedbackmomenten zijn essentieel voor een goede samenwerking en het behalen van de gestelde doelstellingen. Dankzij de periodieke evaluaties kunnen we indien nodig snel schakelen en onze aanpak optimaliseren.
5. Projectafsluiting
Een succesvol einde is net zo belangrijk als een goed begin. Wanneer het project ten einde komt, zorgt onze interim online marketeer voor een gestroomlijnde overdracht van kennis en documentatie, waardoor jouw team zorgeloos verder kan werken.

Zij huren onze online marketeers al in

Daarom kies je voor Online Klik

Wij zijn jouw toegewijde partner voor vernieuwende online marketingstrategieën, gevestigd in Sectie-C Eindhoven. Bij ons draait alles om het laten opvallen van onze klanten te midden van de concurrentie. Of het nu gaat om zoekmachine-optimalisatie, social advertising, het creëren van boeiende content of uitgebreide data-analyses, wij hebben de specialisten in huis die dit mogelijk maken.

 

We zijn performance driven, wat betekent dat we ons richten op meetbare resultaten. Elke strategie die we ontwikkelen is op maat gemaakt, met als doel betrokkenheid, conversies en vooral duurzame groei te realiseren. We bieden geen loze adviezen, maar leveren alleen wat we volledig ondersteunen. Op die manier kunnen we samen groeien. Ons ultieme doel? Tegen 2034 een positief verschil maken voor minstens 1000 bedrijven!

Daniëlle van Essen

Eigenaresse / Online marketing strateeg

Klaar om je team te versterken?

Neem vandaag nog contact op met onze interim online marketeers voor flexibele, directe oplossingen op maat. Samen tillen we jouw marketing naar een hoger niveau.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen over interim online marketing

Het inzetten van een interim online marketeer biedt een schat aan voordelen. Het brengt niet alleen directe toegang tot gespecialiseerde vaardigheden voor specifieke projecten of periodes, maar biedt ook de flexibiliteit om te profiteren van expertise zonder langdurige verplichtingen. 

We zetten alles op alles om naadloos te integreren met het (marketing)team. Open communicatie, integriteit, regelmatige vergaderingen en een gezonde dosis samenwerking staan centraal in onze aanpak. Altijd betrokken, altijd behulpzaam. Daar staan wij voor. 

Of het nu gaat om een kortlopend project met vastgestelde uren per week of een langduriger project op basis van variabele uren, we passen ons aan aan jouw behoeften en zorgen voor maximale flexibiliteit. Je hoeft niet bang te zijn dat je ergens permanent aan vastzit. Mits je dat natuurlijk zelf wilt. We zijn performance gedreven, dat betekent dat we focussen op resultaten. We geloven daarom ook niet in one-size-fits-all oplossingen. We werken met vooraf bepaalde KPI's en doelstellingen, waardoor we constant de voortgang kunnen evalueren en indien nodig snel kunnen bijsturen om uw doelen te bereiken.

Hoewel de exacte tijdlijn afhangt van factoren zoals doelstellingen en huidige inspanningen, streven we er altijd naar om snel impact te maken en meetbare resultaten te leveren.

Absoluut! We geloven in kennisdeling. Of het nu gaat om informele coaching of formele trainingssessies, we staan klaar om jouw interne team te versterken en duurzame groei te bevorderen. Samen gaan we voor succes!