Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

SEA

Vraag gratis quickscan aan

SEA - Zoekmachine adverteren

Wil je de show stelen in de zoekresultaten van Google en razendsnel meer verkeer naar je website genereren? Dan is Search Engine Advertising (SEA) dé sleutel tot succes! Met SEA kun je adverteren op zoekmachines zoals Google of Microsoft en de juiste doelgroep bereiken. 

In tegenstelling tot SEO, waarbij je organisch gaat strijden voor een goede positie, is SEA een supersnelle vorm van zoekmachinemarketing. Je investeert in advertenties die verschijnen wanneer mensen zoeken naar gerelateerde onderwerpen. En no worries, je betaalt alleen wanneer iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt. Geen klik, geen kosten!

 

Binnen SEA zijn er talloze disciplines waarin wij jou kunnen bijstaan als online marketing partner. Van het opzetten van winstgevende campagnes tot het optimaliseren van advertentieteksten. Wij hebben de kennis én de krachten om jouw SEA-strategie naar nieuwe hoogten te tillen. 

Het neerzetten van de juiste SEA-strategie

Bij Online Klik draaien we onze hand niet om voor het neerzetten van dé perfecte SEA strategie op maat. We doorlopen samen verschillende fases om jouw online succes te verzekeren. En niet te vergeten, we zetten top-notch campagnes voor je op. Google biedt een scala aan advertentiemogelijkheden: zoekadvertenties, display advertenties en zelfs Youtube-video advertenties. Alles om jouw bedrijf in de spotlight te zetten!

Google ads voordelen

De voordelen van SEA

    Binnen no-time (morgen al!) meer websiteverkeer binnenhalen.

    Alleen betalen wanneer mensen op je advertentie klikken.

   Gratis exposure, zonder dat het je een cent kost. 

    Meetbare online campagnes, zodat je precies ziet wat je euro’s opleveren. 

    Gericht je doelgroep aanspreken op locatie en tijdstip van de dag.

Google Premier partner 2023

Google Premier Partner

Online Klik staat al diverse jaren in de top 3% Google Premier Partner bureaus van Nederland. Google Premier Partner is het hoogste niveau van Google-partnerschap. Het programma is ontworpen om digitale marketingbureaus te erkennen die expertise hebben in het beheren van Google Ads-campagnes en die aan strenge prestatienormen voldoen.

 

We streven ernaar om de beste te zijn in ons vakgebied en hebben ons gecommitteerd aan het behalen van certificeringen, het voldoen aan prestatienormen en het optimaliseren van advertentie-uitgavenbeheer. Door te blijven groeien en ons te blijven ontwikkelen, hebben we ons kunnen onderscheiden van onze concurrenten en de Premier Partner-status bereikt.

Onze tools en certificaten

Bij het opzetten van een effectieve SEA-strategie zijn verschillende tools beschikbaar die je kunnen helpen bij elk aspect van het proces. We hebben onze persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet: 

Zij gingen je voor

We worden heel gelukkig van blije klanten en mooie resultaten. Maar laten we eerlijk zijn: we werken er ook heel hard voor. Daarom delen we ook al te graag onze succesverhalen.

Allianz Direct
Banneroptimalisatie resulteerde in verbetering van 208% in volume en een 42% lagere CPA
Bekijk de case
Aerofilm
+767% harde conversies en -82% CPA
Bekijk de case
AB Netten
1.739% stijging in omzet
Bekijk de case
Vorige slide
Volgende slide

Bob Martens

Teamlead SEA

Daag jij onze SEA-specialisten uit?

Boost je online zichtbaarheid en verover de zoekresultaten! Ontdek onze SEA-oplossingen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.