Online Klik - Online Marketing bureau eindhoven

Loek Beeren

Operationeel Manager

Als kind wilde Loek grote sportevenementen van commentaar voorzien. Hoewel hij niet direct die weg is ingeslagen, heeft hij zijn passie voor communicatie en teamwork nooit opgegeven. Bij Online Klik begon hij als SEA-specialist, maar al snel maakte hij de overstap naar de functie van operationeel manager. In deze rol kan hij zijn ambitie verder ontwikkelen.

Loek geniet enorm van zijn verantwoordelijkheden als leider van de dagelijkse werkzaamheden. Hij zet zich in voor procesverbetering, het opstellen van richtlijnen en het vormgeven van het beleid. Zijn doel is om een solide basis van tevreden klanten op te bouwen en Online Klik te laten groeien tot een bureau met meer dan 50 werknemers.  ‘Mega!’ zoals hij het zelf zou zeggen. Het uitbreiden van het dienstenaanbod staat hoog op zijn agenda, omdat hij gelooft dat dit nieuwe mogelijkheden creëert voor zowel het bedrijf als zijn collega’s. 

Het mooiste compliment dat Loek ooit heeft ontvangen, is dat hij een echte vriend is. Zijn inzet en toewijding worden gewaardeerd, niet alleen in zijn persoonlijke leven, maar ook in zijn professionele carrière. Hoewel het soms energie kan kosten, vindt hij snel zijn balans terug door naar de sportschool te gaan. Natuurlijk in Meijel, zijn favoriete plek op aarde. 

Na al die sportieve inspanning gunt Loek zichzelf ook af en toe een momentje om te genieten. Maar de keuze is lastig. Gaat hij voor een verrukkelijke, sappige Picanha of blijft hij trouw aan zijn favoriete midnightsnack: een frikandelletje met mayo?  

De kracht van Loek

Strategisch
0%
Analytisch
0%
Full-funnel
0%

Maak kennis met onze andere specialisten

Lars Buytendijk

Social advertising & e-mail specialist

Tim Oudejans

SEA-specialist

Julia Somers

SEO-specialist

Strategisch

0%

Analytisch

0%

Full-funnel

0%
0%