Online Klik - Online Marketing bureau eindhoven

Job Janssen

SEA-specialist

Binnen het SEA-team staat Job bekend als een ware stille kracht. Sinds begin 2023 bewandelt hij het pad van Google Ads (SEA), maar dat is geen reden om hem te onderschatten. Achter zijn kalme uitstraling schuilt een waardevol teamlid dat zich voor 200% inzet.

Met een indrukwekkende reeks certificaten op zak – waaronder Google Search Ads, Google Ads Measurement, Google Display Ads, Google Shopping Ads, UA en GA4 – weet hij als geen ander hoe hij het maximale resultaat kan behalen voor klanten. Zijn motto? “Leef en laat zien dat je geleefd hebt.”

Job heeft een ongekende drive om alles te leren wat met SEA en online marketing te maken heeft, en zijn grootste doel is om een volwaardige kracht binnen het team te worden. Hij wil niet alleen zijn collega’s, maar ook zijn klanten versteld doen staan.

Buiten de werkvloer is Job een echte levensgenieter. Hij droomt van een avontuur in Zuid-Amerika en is verzot op de Italiaanse keuken. Na een lange dag vol SEA-analyses ontspant hij graag door gezellig een serie’tje te kijken of lekker te gamen. En een grappig feitje over Job – hij leest nog steeds met veel plezier Donald Duck strips.

De kracht van Job

Google Ads
0%
Consent Mode V2
0%
Google Analytics
0%

Koffieklets

De ideale gelegenheid om onze sterspelers beter te leren kennen. Wat zijn hun passies, hobby's en grootste blunders? Maar bovenal, waar blinken ze in uit? Schenk een heerlijk kopje koffie in, want het is tijd voor een goed gesprek met Job! ☕

Maak kennis met onze andere specialisten

Roel van der Krabben

Google Analytics & GTM-specialist

Job Janssen

SEA-specialist

Jesse Bertrams

Creative Concept Creator & Video/Motion Designer

Google Ads

0%

Consent Mode V2

0%

Google Analytics

0%
0%