Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Celine Delnoij

HR-specialist

Midden in de bruisende werkomgeving van Online Klik vind je Celine, de energieke en gedreven HR-assistent. Haar professionele houding gaat hand in hand met haar levendige persoonlijkheid. Celine staat bekend als de vriendin in haar groep die altijd klaarstaat voor nieuwe avonturen en met helder advies paraat staat wanneer het nodig is.

Ook binnen Online Klik staat Celine altijd paraat. Als het gaat om haar professionaliteit bij Online Klik, is Celine een expert op het gebied van HRM. Met haar achtergrond in personeelswetenschappen en specifieke kennis over HRM, kan ze zich richten op onderzoek en projecten binnen het vakgebied. Celine geniet van het sociale contact met haar collega’s en waardeert de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die haar functie met zich meebrengt.

Bovenaan Celine’s bucketlist prijkt een minor in Engeland. Ze wil zich verder verdiepen in gedragswetenschappen, haar passie volgen en nog meer leren over dit fascinerende vakgebied. Vroeger droomde ze van een carrière als wetenschapper, maar nu is ze een gedreven professional in de HR-wereld.

De kracht van Celine

Strategisch denken
0%
Communicatie
0%
Sociale wetenschappen
0%

Maak kennis met onze andere specialisten

Julian de Rozario

Data analist

Lisanne Spaargaren

Marketing & communicatiespecialist

Celine Delnoij

HR-specialist

Strategisch denken

0%

Communicatie

0%

Sociale wetenschappen

0%
0%