Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Daniëlle van Essen

Eigenaresse / Online marketing strateeg

Zoek je een gedreven strateeg die met passie en warmte zowel haar collega’s als klanten bijstaat? Dan ben je bij Daniëlle aan het juiste adres. Als eigenaresse is ze de drijvende kracht achter Online Klik. Haar verantwoordelijkheden zijn ervoor zorgen dat iedereen zijn werk goed doet en ook steeds beter wordt. Ze streeft ernaar om met haar team de absolute top te bereiken.

Haar droom voor Online Klik? Een bloeiend bureau met 60-70 werknemers, waar iedereen elke dag met plezier naartoe gaat, vol uitdaging en ambitie. Daniëlle gelooft dat ze het verschil kan maken voor zowel haar collega’s als klanten, en dat is precies waar ze zich dag in, dag uit voor inzet met haar energieke persoonlijkheid en bevlogenheid voor haar werk. Met maar liefst 15 jaar ervaring in haar vakgebied, komt haar strategisch advies altijd gepaard met een kritische blik en eerlijke, duidelijke meningen.

Na een dag hard werken gaat ze het liefst zo snel mogelijk naar het favoriete plek op aarde: haar eigen huis. Het is dan ook niet vreemd dat ze van alle vakanties in haar leven ongeveer 50% eerder naar huis is gekomen dan gepland. Het is haar toevluchtsoord, waar ze zich volledig kan ontspannen en zichzelf kan zijn.

De kracht van Daniëlle

Strategie
0%
Paid advertising
0%
Branding
0%

Maak kennis met onze andere specialisten

Roel van der Krabben

Google Analytics & GTM-specialist

Loek Beeren

Operationeel Manager

Richard Swaans

SEA-specialist

Eigenaresse / Online marketing strateeg

Strategie

0%

Paid advertising

0%

Branding

0%
0%