Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Nicky Samijn

Head of Growth

Met zijn scherpe oog voor strategie en prestaties is Nicky niet bang om de status quo uit te dagen. Hij duikt diep in de gegevens, analyseert marketingtrends en identificeert kansen voor groei. Zijn strategisch inzicht stelt hem in staat om samen met de klanten te denken, hen te begeleiden door de complexiteit van de online wereld en samen de juiste kanalen te bepalen. Voor Nicky is het niet alleen een baan; het is een toewijding aan het bouwen van duurzame relaties en het verbeteren van de samenwerking met elke klant.

Relatiebeheer is Nicky z’n tweede natuur. Het begrijpt dat het niet alleen om cijfers en resultaten gaat, maar ook om de menselijke connectie. Door actief te luisteren, te begrijpen wat klanten drijft en proactief te reageren op hun behoeften, weet Nicky de samenwerkingen met klanten naar nieuwe hoogten te tillen. Voor hem is het niet alleen een kwestie van zakelijke transacties, maar van het opbouwen van langdurige partnerschappen gebaseerd op vertrouwen en wederzijds succes.

De kracht van Nicky

Datagedreven mentaliteit
0%
Strategisch inzicht
0%
Klantgericht
0%

Koffieklets

De ideale gelegenheid om onze sterspelers beter te leren kennen. Wat zijn hun passies, hobby's en grootste blunders? Maar bovenal, waar blinken ze in uit? Schenk een heerlijk kopje koffie in, want het is tijd voor een goed gesprek met Nicky! ☕

Maak kennis met onze andere specialisten

Roel van der Krabben

Google Analytics & GTM-specialist

Sanne Hermans

Webdeveloper

Julia Somers

SEO-specialist

Datagedreven mentaliteit

0%

Strategisch inzicht

0%

Klantgericht

0%
0%