Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Mailchimp

Mailchimp

Wist je dat MailChimp één van de populairste e-mailmarketing tools is? Niet zo gek, want het platform is erg gebruiksvriendelijk en maakt het opstellen en versturen van e-mails voor iedereen toegankelijk. Je kunt losse templates ontwerpen, maar ook bijvoorbeeld geautomatiseerde campagnes opzetten.

Waarom starten met MailChimp?

MailChimp is een perfecte tool als je wil gaan starten met e-mailmarketing. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van het MailChimp platform heb je binnen no-time een nieuwsbrief – in eigen huisstijl! – opgesteld. Andere voordelen van MailChimp zijn:

 

 • Drag & drop editor
  Met de drag & drop editor kun je jouw mailtemplates eenvoudig aanpassen. Je kunt de gewenste blokken in het template slepen. Denk hierbij aan tekstblokken, afbeeldingen en call-to-action buttons.
 • Geautomatiseerde e-mails
  Je kunt automatisch e-mails versturen aan de hand van de beschikbare data, zoals de bestelgeschiedenis en voorkeuren van je klanten.
 • Koppelingen met websites en apps
  Het is binnen MailChimp heel makkelijk om een koppeling te maken met apps zoals Facebook en Instagram. Ook de koppeling met CMS systemen als WordPress is binnen een mum van tijd geregeld.
 • Heldere statistieken
  Heb je een nieuwsbrief verstuurd? Dan brengt MailChimp onder andere in kaart hoeveel ontvangers deze geopend hebben, hoeveel mensen zich hebben uitgeschreven en wat het conversieratio is.

Van integratie tot verzending

Zie je het wel zitten om met MailChimp je (nieuwe) klanten te bereiken en ben je op zoek naar een MailChimp partner? Wij zijn een gecertificeerd MailChimp bureau en helpen je hier graag bij. Om ervoor te zorgen dat alles goed wordt doorgemeten, zorgen we er eerst voor dat alle koppelingen en integraties goed ingeregeld zijn. Daarna kunnen we starten met het importeren van je contacten, het inregelen van automatische campagnes en het opstellen van een eerste mailtemplate. Is iedereen tevreden met het eindresultaat? Dan houdt niets ons tegen om op “Verzenden” te klikken!


Wil je weten of MailChimp interessant kan zijn voor jouw bedrijf? Vraag het ons gerust, onze MailChimp specialist zoekt het graag voor je uit. Neem contact met ons op en wie weet plannen we binnenkort de eerste nieuwsbrieven in!

Lars Buytendijk

Social advertising & e-mail specialist

Daag jij ons uit?

Wij bieden jou graag meer dan alleen onze online marketing diensten, daarom vind je bij ons alles onder één dak.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.