Online Klik - Online Marketing bureau eindhoven

Google Ads

Online zichtbaarheid vergroten? Zet Google Ads in!

Graag meer bezoekers naar je website en uiteindelijk meer sales en/of leads binnenhalen? Met Google Ads (voorheen bekend als Google AdWords) maak je op korte termijn stappen in de goede richting! Met behulp van Google advertenties kun je op bepaalde zoekwoorden inkopen en hiermee mensen overhalen om op jouw advertentie te klikken. Het mooie aan Google adverteren is dat je pas betaalt wanneer iemand daadwerkelijk op je advertentie heeft geklikt. Is je advertentie 100 keer vertoond en hebben er uiteindelijk 15 mensen op geklikt? Dan betaal je voor de 15 keer dat er op je advertentie is geklikt. Interessant? Lees dan snel verder!

Adverteren via Google Ads: wat zijn de voordelen?

Veel bedrijven willen vaak meer bezoekers naar de website, meer producten verkopen of meer leads binnenhalen. Logisch, maar dan is het wel belangrijk dat je in Google goed zichtbaar bent voor potentiële klanten. Met Google Ads kun je gericht en effectief adverteren en je doelgroep makkelijker bereiken. Je kunt heel eenvoudig bovenaan in de zoekresultaten komen te staan. Ook al klikken mensen dan niet altijd op je advertentie, je bent wel zichtbaar met je bedrijf. Hierdoor vergroot je je merkbekendheid en ook dat is erg waardevol!

Ik wil Google Ads/Google Adwords uitbesteden

Een uitspraak die je wellicht al eens in de wandelgangen hebt gehoord. Onze specialisten zorgen ervoor dat je Google Ads account wordt opgebouwd of omgebouwd en optimaliseren daarna wekelijks je account. Dat houdt in dat wij:

 

  • Niet-relevante zoekwoorden uitsluiten. Hierdoor leiden we alleen relevant verkeer naar je
    website
  • Advertentieteksten schrijven, verbeteren en testen
  • Nieuwe campagnes, advertentiegroepen en zoekwoorden aanmaken
  • Jouw biedingen en budgetten beheren en efficiënt verdelen
  • Alle advertentie-extensies up-to-date houden
  • De kwaliteitsscore van je account borgen
  • Nieuwe features doorvoeren
  • Iedere maand een rapportage aanleveren met uitgebreide resultaten en werkzaamheden

Online Klik is Premier Google Partner

Met trots willen we nog even kort vermelden dat Online Klik zich Premier Google Partner mag noemen. Deze erkenning laat (potentiële) klanten onder andere zien dat wij de nodige specialistische kennis in huis hebben. Zo weet je dat je Google Ads account bij ons in goede handen is!

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Google Ads of wil je jouw Google AdWords werkzaamheden graag uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis online marketing scan aan.

Bob Martens

Teamlead SEA

Daag jij ons uit?

Wij bieden jou graag meer dan alleen onze online marketing diensten, daarom vind je bij ons alles onder één dak.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.