Bing Advertising

Bing advertising

Wil je graag adverteren op zoekmachines, maar is de concurrentie in Google te hoog en adverteren  daardoor simpelweg te duur? Dan is Bing advertising misschien wel de oplossing voor jouw bedrijf. Doordat de concurrentie binnen Bing een stuk lager is, zijn de kosten per klik op een advertentie lager dan bij een grootmacht als Google. De klikprijzen kunnen soms wel tot 70% lager liggen dan bij Google Ads. Ideaal wanneer je in een concurrerende markt actief bent en de kosten per conversie daardoor (te) hoog oplopen.

Waarom adverteren op Bing?

Waar Bing voorheen een beetje een ondergeschoven kindje was in vergelijking met Google, heeft de zoekmachine de afgelopen jaren veel bereikt. Hierdoor krijgt Bing steeds meer trouwe bezoekers. Maak je al gebruik van Google Ads? Dan kunnen jouw campagnes eenvoudig geïmporteerd worden in Bing Ads. Dat scheelt tijd en werk en zo ben je optimaal zichtbaar!

Benut de mogelijkheden van Bing

Ondanks het feit dat Google by far de grootste zoekmachine is, kun je met Bing zeker ook je netto bereik vergroten. Wij helpen je hier graag bij. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Benut dus de mogelijkheden van zoekmachine Bing. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Daag jij ons uit?
254A0652-66
NICKY SAMIJN
Teamlead SEA