Online Klik - Online Marketing bureau eindhoven

Adcalls

Adcalls

Om het maximale rendement uit jouw online campagnes te kunnen halen, is calltracking essentieel. AdCalls richt zich op het achterhalen van relevante statistieken rondom jouw inkomende telefoonverkeer dat voortkomt uit marketing campagnes. Bij Online Klik faciliteren we calltracking voor campagnes middels AdCalls. Dankzij onze intensieve samenwerking en gold partnership met het bedrijf kunnen we direct aan klanten laten zien wat onze expertise is op het gebied van call tracking. 

 

Betrouwbare calltracking data inzetten om jouw campagnes beter te kunnen optimaliseren, daar draait het om binnen de dienstverlening van AdCalls. Het levert hierdoor een aantoonbare bijdrage in het verhogen van rendement van alle telefonische contactmomenten binnen de customer journey. Waarom je er voor zou moeten kiezen om AdCalls in te zetten? Onderstaande voordelen geven een helder beeld.

Vergroot de betrouwbaarheid van je data

Een helder beeld van alle telefonische conversies, gekoppeld aan de lopende campagnes. Geen giswerk meer over mogelijke telefoontjes die voortkomen naar aanleiding van een advertentie.

Meer inzicht door integratie met andere tools

AdCalls is eenvoudig te integreren binnen andere analyse platformen. Denk aan de opname binnen Google Analytics, maar ook in je Datastudio rapportage. Zodoende zie je direct hoeveel belletjes voortkomen uit jouw lopende campagnes.

Maak een efficiëntieslag in je campagnes en op de website

Meer inzicht welke content te gebruiken in de campagnes, AdCalls geeft je een completer beeld met welke zoekwoorden conversies zijn gerealiseerd. Zekerheid in optimalisatie van Google Ads campagnes zijn daarin een groot voordeel. Een stapje verder is de inzet van dynamische calltracking. Hierdoor is het inzichtelijk welke content bekeken is voor een telefonische oproep plaats heeft gevonden. Dit geeft direct waardevolle informatie voor het (her)opmaken van jouw website.

Adcalls calltracking inzetten voor jouw Google Ads campagnes?

Enthousiast geworden over de implementatie van AdCalls in jouw campagnes? Kies nu voor meer inzichten in telefonisch resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

Bob Martens

Teamlead SEA

Daag jij ons uit?

Wij bieden jou graag meer dan alleen onze online marketing diensten, daarom vind je bij ons alles onder één dak.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.