Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Blog

Rebranding Online Klik: succes bouwen & vieren doen we samen!

Alweer 7 jaar geleden zijn we Online Klik gestart. Zowel wij als onze klanten zijn sinds die tijd gegroeid. Daarom vonden we het tijd voor een metamorfose. We hebben een volledige rebranding doorgevoerd met een huisstijl die daar perfect op aansluit. In deze blog laten we je graag weten hoe onze rebranding jouw bedrijf gaat helpen om nóg meer resultaat uit je online marketing te halen.

Hoe zijn ons merkverhaal en onze merkidentiteit tot stand gekomen?

In samenwerking met een branding bureau is er intensief onderzoek gedaan naar wie wij zijn, waar we voor staan en hoe we dat het beste visueel kunnen vormgeven. Zowel medewerkers als klanten zijn geïnterviewd door het branding bureau. Op basis van dit uitgebreide onderzoek is het merkverhaal uitgedacht en hebben we op papier gezet hoe de nieuwe huisstijl onze merkwaarden uitlicht.

Wat zijn onze belangrijkste merkwaarden?

  • Authentiek. Je kunt bij Online Klik jezelf zijn, maar we houden wel rekening met elkaar. We doen wat we zeggen en werken op een eerlijke, transparante manier. We maken heldere afspraken en houden ons daar ook aan. Simpel en nuchter, maar effectief.
  • Proactiviteit. Wij zijn initiatiefrijk, creatief en gericht op actie. We wachten niet af, maar gaan recht op ons doel af. We zijn altijd op zoek naar manieren om betere resultaten te halen. Want pas als jij als klant tevreden bent, zijn wij dat ook!
  • We doen het samen. Succes is een teamprestatie. En met team bedoelen we onze medewerkers én de klant. Wij brengen online expertise in, jij kennis van de markt en je bedrijf. Zo werken we samen en dagen we elkaar uit om meer te bereiken.

Hoe ziet onze nieuwe visuele identiteit eruit? Van roze naar groen!

Online-Klik-Team-up-Power-up-logo

Ons nieuwe logo is typografisch en gespiegeld. De letters hebben een open en vriendelijk karakter. De woorden online en klik komen samen en representeren hoe wij met jou als klant een team vormen. De tagline is de samenvatting van ons merkverhaal. Team up staat voor de samenwerking tussen jou als klant en onze consultants. Power up staat voor wat jij als klant kunt bereiken door samen te werken met Online Klik: meer kracht, groei en omzet!

Online-Klik-het-belang-van-rebranding

Je kunt ook ons volledige logo tegenkomen. De stralen hierin visualiseren de kracht, positieve energie en klik die je voelt als onderdeel van het team. De groene tinten zijn fris en versterken de ideeën van groei en energie.

Uiteraard blijft Online Klik gewoon zoals je van ons gewend bent. Hopelijk herken je onze samenwerking in de rebranding. Heb je feedback? Dan horen we dat natuurlijk graag!