Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Channable

Adverteren met veel producten: Channable is dé oplossing

Heb jij een webshop met veel producten en/of diensten en wil jij vanuit één tool alle kanalen kunnen beheren, ontdek dan de verschillende mogelijkheden van Channable. Channable is een feed management tool waarmee bedrijven gemakkelijk productdata kunnen filteren, aanvullen en optimaliseren. Deze geoptimaliseerde productinformatie kan vervolgens naar externe kanalen worden gestuurd.

 

Gelden één of meerdere van de volgende aspecten voor jouw bedrijf? Dan is Channable waarschijnlijk interessant voor je:

 

  • Er is een ruim aanbod aan producten en/of services
  • Er is een (product) feed aanwezig
  • Er zijn vaak wisselingen in het assortiment
  • De voorraad status wijzigt regelmatig
  • Er wordt gebruik gemaakt van meerdere kanalen (zoals Google Ads, Bol.com of Amazon)

Channable maakt het mogelijk voor webshops om vanuit een centraal punt de productdata voor Google AdsMicrosoft Ads, Amazon, Bol.com, Marktplaats en vele andere kanalen te beheren. Denk bijvoorbeeld aan Channable voor Magento 2. Hierdoor hoeven bepaalde werkzaamheden maar één keer plaats te vinden. Dit zorgt voor een efficiëntieslag, waardoor er meer tijd overblijft voor andere zaken. Ook kunnen bepaalde werkzaamheden geautomatiseerd worden. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om campagnes voor producten die niet langer op voorraad zijn automatisch te pauzeren?

Channable als toevoeging voor jouw online campagnes

Voor grotere e-commerce bedrijven is de feed management tool niet weg te denken. Dankzij deze tool kan schaalbaarheid binnen korte tijd gerealiseerd worden. Channable moet niet gezien worden als wéér een extra tool of platform, maar juist als een oplossing die het mogelijk maakt om al je tools en/of platformen eenvoudig te managen.

Online Klik is Channable partner

Online Klik is Channable Partner en heeft nauw contact met Channable. Dat heeft twee voordelen: Aan de ene kant denken wij mee over de verbetering van het platform. Aan de andere kant denkt Channable met ons mee over de verbetering van de campagnes die ingezet worden. We zetten de campagnes al voor veel klanten in, benieuwd naar één van de succesverhalen? Lees dan hier de case van Parfumswinkel.


Twijfel jij of Channable jouw bedrijf verder kan helpen of zoek je échte specialisten op het gebied van feed management? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan, onze consultants komen graag met je in contact!

Bob Martens

Teamlead SEA

Daag jij ons uit?

Wij bieden jou graag meer dan alleen onze online marketing diensten, daarom vind je bij ons alles onder één dak.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.