Online Klik - Online Marketing bureau eindhoven

Traineeship Online Marketing

Social team Online Klik

Traineeship: een boost voor jouw online marketing carrière

Stel je voor: een wereld waarin je niet alleen een baan hebt, maar een carrière creëert die perfect bij jou past. Bij Online Klik begrijpen we dat het voor starters soms lastig is om zich een beeld te vormen van een specifieke functie en te ontdekken wat echt bij hen past. Daarom hebben we een veelzijdig traineeship ontwikkeld dat jou de kans geeft om kennis te maken met verschillende facetten van online marketing.

Traineeship online marketing

Zo ziet een traineeship bij Online Klik eruit

Binnen ons traineeship online marketing geven we jou de kans om in zes maanden een duik te nemen in de diverse facetten van online marketing, en dat gaat verder dan alleen SEA, SEO en social media marketing. We nemen je ook mee op het gebied van contentmarketing, strategie en sales. En het beste gedeelte? Je kunt zelf aangeven waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waarin jij je wilt specialiseren.

 

De eerste weken

In de eerste weken van het traineeship maak je kennis met online marketing, de werkwijze van Online Klik en natuurlijk je nieuwe, gezellige collega’s. Je gaat aan de slag met verschillende interne trainingen om jouw basiskennis snel op peil te krijgen. Wij helpen je om alle nodige skills te krijgen, in een veilige omgeving te oefenen en deze skills ook snel in de praktijk in te zetten. Je gaat als online marketing trainee dus ook werkelijk bijdragen aan het resultaat en groei van toffe merken. 

 

Groei en verantwoordelijkheid

Hoe verder het traineeship vordert, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. Je krijgt je eigen klanten, die je samen met je buddy monitort. Op deze manier doe je in zes maanden veel praktijkervaring op en leer je hoe wij dit onder andere inzetten om bedrijfsgroei voor onze klanten te realiseren. 

 

Meetmomenten en groeipad

En natuurlijk zijn er de meetmomenten tijdens de traineeship. Hier kijken we samen naar in hoeverre je de opgedane kennis kunt toepassen. Deze momenten zijn niet alleen waardevol voor jou, maar ook voor ons. We willen je begeleiden door een duidelijk groeipad te bieden, zodat jij precies weet waar jouw reis naartoe gaat. Bij Online Klik geloven we in jouw groei en succes!

Wat we van jou verwachten

✅  HBO of WO werk- en denkniveau? Check!

✅  Affiniteit met online marketing? Zeker weten!

✅  Proactief, ambitieus en flexibel? Dat ben jij helemaal!

✅  Leergierig en resultaatgericht? Klinkt als jou!

✅  Communicatief sterk? Absoluut!

✅  Voor verschillende klanten in diverse branches aan de slag willen? Yes, please!

✅  Houdt wel van wat gezelligheid op de werkvloer? Count me in! 🎉

Actuele traineeships bij Online Klik

Als jij jezelf herkent in bovenstaande checklist, dan ben jij de persoon die we zoeken! Bij ons draait het niet alleen om werk, maar ook om plezier en groei. Dus, ben je klaar om deel uit te maken van een team waarin jouw enthousiasme en skills volledig tot hun recht komen? Solliciteer nu en laten we samen aan de slag gaan!

Junior SEA-specialist (Traineeship)

Als junior SEA-specialist (traineeship) word je binnen 6 maanden opgeleid tot consultant door ons ervaren team. Je leert alles over advertenties, campagne-opzet en het kiezen van de juiste strategieën. Analyse van verzamelde gegevens en optimalisatie van campagnes staan centraal om de beste resultaten voor klanten te behalen. Met directe betrokkenheid bij klantaccounts pas je je kennis meteen in de praktijk toe.

Het sollicitatieproces

1. Solliciteren 📧

 

Laat van je horen door je CV en motivatie via onze website te sturen. Vertel ons waar jouw passie ligt en waarom je denkt dat jij perfect bij Online Klik past. We kijken ernaar uit je te leren kennen!

2. Telefonisch gesprek 📞

 

Als je geselecteerd bent, krijg je een belletje van ons HR-team. We bellen je op en nodigen je uit voor een mogelijke kennismaking. 

3. Eerste kennismaking 👋

 

Als je bij de geselecteerde kandidaten hoort, nodigen we je uit voor een eerste gesprek, gewoon face-to-face. We willen graag meer te weten komen over je achtergrond en ontdekken wat je drijft. Tijd om elkaar beter te  leren kennen!

4. Tweede gesprek + case 💻

 

Als je de eerste ronde hebt doorstaan, kun je een belletje verwachten voor een tweede gesprek. Hier ontmoet je twee collega’s en krijg je een case voorgeschoteld. Aan de hand van de resultaten van de case wordt er een aanbod gedaan. 

5. Welkom bij Online Klik! 😍

 

Als we allebei enthousiast zijn, wordt er een aanbod gedaan. Daarna gaan we even in gesprek over de arbeidsvoorwaarden, zodat het voor jou helemaal perfect is. Zodra we daar uit zijn, volgt er een onboarding, waarbij je officieel deel gaat uitmaken van ons team! 

Hier staan wij voor

Hoe we werken en wat ons bindt als team, komt terug in onze kernwaarden.

Voor meer toelichting kun je terecht op de over ons pagina.

Integriteit is de kern van ons succes

Wij gaan elke dag voor beter

Altijd betrokken, altijd behulpzaam

Geen bullsh*t

Onze collega's aan het woord

Wat zijn de benefits?

Onze mensen zijn onze kracht, en daarom hechten wij grote waarde aan onze medewerkers. Het zetten van dat extra stapje als werkgever is voor ons vanzelfsprekend. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook met zorg samengesteld. 

Flexibele werktijden ⏰

Flexibiliteit is belangrijk, dus jij bepaalt gewoon zelf hoelaat je op kantoor verschijnt en welke dagen je lekker vanuit huis werkt. Op die manier krijg je het meeste uit zowel je werk als je leven.

Opbouw vakantiedagen 🌴

Bij elk werkjubileum trakteren wij je op een extra vakantiedag! Dus hoe langer je bij ons bent, hoe meer dagen je in de pocket hebt. Heerlijk toch? Werk je parttime? Dan worden de vrije dagen naar rato berekend.

Kwartaalthema's 🏆

Ieder kwartaal komt het management met een nieuw thema waar we ons de komende maanden vol op storten. Dat zorgt voor een goede teamspirit en brengt ons samen naar een gezamenlijk doel. Bovendien maakt het de boel lekker levendig, met kans op gave prijzen of hilarische gevolgen.

Gezellige uitjes

Gezellige uitjes 🎉

Bij ons is heb je elke vrijdagmiddag een gezellige borrel, en maandelijks maken we er een XXL-vrijmibo van! Alsof dat nog niet genoeg is, gaan we ieder kwartaal samen erop uit.

Mis je de perfecte vacature? Overtuig ons!

Hebben wij geen openstaande vacature die bij jou past? Geen zorgen, we zijn altijd op zoek naar enthousiaste talenten. Als je denkt dat jouw skills en passie bij ons passen, verras ons dan met een open sollicitatie. Vertel ons jouw verhaal en hoe jij de toekomst van onze samenwerking ziet!

Open sollicitatie

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
   Hidden
   Hidden
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.