Verkopen via Amazon

Beschikt u over een webshop en wilt u graag uw producten gaan verkopen via Amazon? Online Klik helpt u hier graag bij en kijkt samen met u naar de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf.

Magento koppelen met Amazon

Als u een Magento webshop heeft, kunnen wij een rechtstreekse koppeling maken met Amazon en het productaanbod in uw webshop. U hoeft voor Amazon geen aparte feed aan te leveren als u al gebruik maakt van bijvoorbeeld Google Shopping. Mocht u nog geen productfeed hebben, dan helpt Online Klik u met het maken en koppelen van een feed. Met behulp van deze koppeling kunt u uw producten gaan verkopen via Amazon.

Wellicht maakt u geen gebruik van een Magento webshop, maar gebruikt u een ander systeem. Dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw huidige systeem gekoppeld wordt aan Amazon.

Geautomatiseerd productaanbod

U wilt natuurlijk graag dat uw productaanbod op Amazon actueel blijft. Dat is precies wat Online Klik voor u regelt. Wij zorgen ervoor dat alles geautomatiseerd wordt. Dat betekent dat iedere keer als u nieuwe producten online plaatst, deze ook automatisch bij Amazon worden ingeladen. Hierdoor blijft uw productaanbod op Amazon up-to-date.

Online Klik haalt veel werk en zorgen uit uw handen, omdat we ervoor zorgen dat alles geautomatiseerd wordt. Op deze manier heeft u zelf geen werk aan het actueel houden van uw productaanbod. Amazon biedt ook opties om het verzenden en retourneren van u over te nemen, wat een samenwerking met de Amazon webshop wellicht nog wat interessanter maakt.

Als u meer wilt weten over het verkopen van producten via Amazon, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw webwinkel door te nemen.

 

Amazon

Delen: