Vacature Online Marketing Trainee

ONLINE MARKETEER MET TAFELVOETBAL SKILLS GEZOCHT!

Ben jij (bijna) klaar met je studie en kan je niet wachten om aan het werk te gaan? Ben je daarnaast net als ons helemaal gek van alles wat met online marketing te maken heeft? Heb je naast een passie voor online ook tafelvoetbal skills en ben je niet vies van een gezellige VrijMiBo? Dan zijn wij van Online Klik naar jou op zoek!

Je wilt natuurlijk niet zomaar bij een willekeurig bedrijf aan de slag. Gelukkig voor jou is Online Klik het leukste online marketing bureau van heel Eindhoven! Naast een jong team met enthousiaste collega’s, een tof kantoor, een geweldig koffiezetapparaat voor de beste koffie, een gloednieuwe tafelvoetbaltafel en legendarische teamuitjes weten wij namelijks ook ontzettend veel van alles wat met online marketing te maken heeft. Altijd al alles willen leren over Google Adwords, Analytics, Bing, SEO en nog veel meer? Zoek dan niet verder!

Wie bieden jou een traineeship aan bij een snelgroeiend online marketing bedrijf met prachtige klanten. Enkele voorbeelden van bedrijven waren we voor werken zijn bijvoorbeeld Allsecur, Parfumswinkel en Bamigo. Wij leren jou stapsgewijs alles over online marketing in een omgeving waarin je veel eigen inbreng hebt. Spreekt bovenstaand verhaal je aan? Stuur dan snel je CV naar d.vanessen@onlineklik.nl en wie weet zit je volgende week al aan je bureau met een kop koffie!

Delen: