Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hogere posities in Google door zoekmachine optimalisatie

Wil je dat jouw website goed vindbaar is in organische zoekresultaten van Google? Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachine om zo beter gewaardeerd te worden door Google. Dit doen we onder andere door de volgende werkzaamheden:

Techniek van de website
We kijken naar de technische aspecten van je website zoals navigatiestructuur en metatags om het voor de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Contentcreatie of -optimalisatie
Content op je website creëren of optimaliseren voor belangrijke zoekwoorden voor een betere online vindbaarheid.

Autoriteit van de website
Door middel van linkbuilding kunnen we de waarde van je website opbouwen om zo meer autoriteit te verkrijgen. Google zal je website op den duur beter in de organische resultaten ranken.

Uiteindelijk bepalen we samen met jou de online doelstelling(en) en de aanpassingen die nodig zijn om prestaties te verbeteren en de doelstelling te realiseren.

Om een website hoger te laten scoren in de gratis zoekresultaten moeten er veel inspanningen worden verricht. Het werkt anders dan Google AdWords en heeft een lange termijn gedachte nodig. Voordat je daadwerkelijk resultaat ziet van je inspanningen op SEO gebied, heb je minimaal 6 maanden nodig.

Benieuwd naar de quick wins op SEO-gebied? Vraag dan de gratis quickscan aan en ontdek waar jouw online kansen liggen!

 

Delen: