Zoekmachine adverteren (SEA)

Meer online rendement met een SEA specialist

Wil je middels online marketing optimaal zichtbaar zijn binnen Google, aankopen in je webshop, inschrijvingen voor groepslessen of ingevulde contactformulieren stimuleren? Google Adwords helpt je jouw doelstellingen te realiseren. Het inzetten van Search Engine Advertising (SEA) kan een grote bijdrage leveren aan het online resultaat. SEA betreft het adverteren binnen zoekmachines. Middels een veiling wordt er geboden op shorttail en longtail zoekwoorden. Door de advertenties zo goed mogelijk te laten aansluiten aan de zoekopdracht, wordt er relevant verkeer naar je website gegenereerd.  Net zoals SEO een onderdeel is van zoekmachinemarketing (SEM) is SEA een betaalde vorm van zoekmachinemarketing.

Google AdWords, maakt gebruik van een pay-per-clicksysteem (PPC), wat inhoudt dat er pas betaald hoeft te worden, als er op de advertentie wordt geklikt. De doelstellingen kunnen middels SEA op korte termijn gerealiseerd worden: vandaag starten met adverteren, betekent morgen al meer bezoekers naar de website! Dit in tegenstelling tot SEO, wat een lange termijn gedachte vergt.

Online Klik zorgt binnen SEA voor zowel Google AdWords als Bing Advertising voor de juiste proposities en een optimalisatieslag om jouw online doelstellingen te realiseren. Niet-relevante zoekwoorden worden uitgesloten, advertenties worden getest en biedingen worden beheerd. We zorgen dat het maximum te besteden budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet om je online marketingstrategie rendabel te maken.

Benieuwd naar wat wij binnen jouw online marketingstrategie voor je kunnen betekenen middels zoekmachine adverteren (SEA)? Vraag een gratis quickscan aan of neem contact op om inzichtelijk te krijgen welke online kansen er nog benut kunnen worden om je doelstelling(en) te realiseren!

Delen: