Bedankt voor je interesse

Bedankt voor je interesse!

Fijn dat je de moeite hebt genomen om op onze display advertentie te klikken.

Heb jij een eigen bedrijf of werk je bijvoorbeeld als marketeer, dan zal je waarschijnlijk merken dat online marketing anno 2020 steeds belangrijker wordt.

Bij het uitbesteden van jouw online marketing geef je als het ware je portemonnee of marketingbudget aan mensen die je moet kunnen vertrouwen. Vaak komt een groot deel van de omzet / leads via Google waardoor je erg afhankelijk kunt bent van één kanaal en dit dus veel impact heeft op jouw bedrijf.

Waarom Online Klik?

Wij zijn van mening dat online marketing een teameffort is. Samen gaan we voor het beste resultaat. Onze belangrijkste peilers:

 • Je hebt direct contact met jouw eigen consultant
 • Afspraak = Afspraak
 • Rapportage op maat
 • Korte responstijd (bijna altijd binnen 24u)
 • Geen lange contracten
 • Korte lijnen met Google en overige partners
 • Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent

Expertise

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in:

 • SEA (Adverteren via Google & Bing)
 • SEO
 • Social Media (Adverteren via Facebook, Instagram, Pinterest etc.)
 • Marketplaces (Adverteren op BOL.com, Marktplaats etc.)

Voor wie werken we en wat zijn de kosten?

Wij hebben een divers klantenbestand waarbij we werken voor het MKB tot marktleiders.

Zelf kijken wij niet naar wat het kost, maar vooral naar wat het oplevert. Ons doel is dan ook dat we samen een top resultaat neerzetten waarbij we onszelf terugverdienen. Wanneer je nog geen online marketing inzet en bijvoorbeeld Google Ads wilt inzetten, dan moet je rekening houden met een minimaal maandbudget van € 1.500 per maand. Dit is inclusief het managen van jouw Google Ads account.

Doe je zelf de marketing, heb je in-house marketeers of werk je al met een online marketingbureau?

Online marketing is inmiddels zo’n breed vak geworden dat het een uitdaging is om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Daarom worden wij ook vaak gevraagd om als strategisch partner mee te denken. Wat zijn de ontwikkelingen? Waar liggen nog kansen?

Wanneer je al met een online bureau werkt, dan is het belangrijk dat je het gevoel en vertrouwen hebt dat zij er alles aan doen om het maximale resultaat voor jou te behalen. Indien dit ontbreekt, dan kan het waardevol zijn om een 2nd opinion te krijgen op bijvoorbeeld jouw Google Ads account. Wij doen dit in de vorm van een quickscan. Dit is een uitgebreide analyse over jouw online marketing resultaten.

Vrijblijvend sparren?

Heb jij naar aanleiding van bovenstaande interesse om eens geheel vrijblijvend te sparren over jouw online marketing inzet?

Vul dan onderstaande formulier in of stuur me een bericht via LinkedIn en hopelijk hebben wij een Online Klik!

Daag jij ons uit?
254A0652-66
NICKY SAMIJN
Teamlead SEA