Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Sanne Hermans

Webdeveloper

Een leugentje om bestwil? Daar doet Sanne niet aan. Haar vrienden prijzen haar als de meest oprechte persoon in de groep. Liegen is gewoonweg niet haar stijl. Integriteit en authenticiteit zijn haar handelsmerk, zowel in haar persoonlijke leven als in haar professionele loopbaan.

Professioneel gezien begon Sanne haar reis bij Online Klik in 2023. Als webontwikkelaar creëert ze prachtige websites en biedt ze waardevolle ondersteuning aan het datateam. Met drie jaar ervaring in haar vakgebied is Sanne bedreven in coderen en streeft ze ernaar om resultaatgericht te werken. Het allermooiste aspect aan haar functie is het feit dat ze na al het harde werk een tastbaar resultaat heeft. Het moment waarop een website voltooid is en ze ziet hoe mensen ervan genieten, brengt haar vreugde. Het is de kroon op haar inzet en het bewijs dat haar werk impact heeft.

Het beste advies dat Sanne ooit kreeg, luidde: “Zeg vaker ja tegen spontane ideeën.” Die wijze woorden leidden haar naar haar eerste baan in de ICT, waar ze met open armen werd ontvangen en haar talent werd erkend. Het was een ogenblik van trots, waarop ze haar eigen kunnen omarmde en wist dat ze op het juiste pad was.

De kracht van Sanne

Programmeren
0%
Websites bouwen
0%
Design
0%

Maak kennis met onze andere specialisten

Tim Oudejans

SEA-specialist

Loek Beeren

Operationeel Manager

Roel van der Krabben

Google Analytics & GTM-specialist

Programmeren

0%

Websites bouwen

0%

Design

0%
0%