Online Klik

Robin der Kinderen

SEA specialist

Ergens tussen humor en professionaliteit bevindt zich onze Teamlead SEA, Robin. Met een knipoog en een glimlach weet hij precies hoe hij de sfeer luchtig kan houden, zelfs tijdens de meest stressvolle momenten. Na een lange dag vol uitdagingen, kan hij relaxen met een gezellige borrelavond met vrienden, waar hij zijn flexibiliteit en speelse geest kan tonen tijdens verschillende spelletjes. 

Vroeger droomde hij ervan om een grandmaster te worden, maar nu heeft Robin zijn roeping gevonden bij Online Klik. Met 4,5 jaar ervaring in het vakgebied is hij een ware expert op het gebied van SEA. Hij neemt zijn verantwoordelijkheden serieus, van planning tot inhoudelijke SEA-werkzaamheden en consultancy voor klanten.

Zijn toewijding aan groei is ongekend. Hij heeft alle mogelijke certificaten behaald en blijft streven naar meer kennis en vaardigheden. Wat hij het allerleukste vindt aan zijn functie? De diversiteit die het biedt. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien. Binnen Online Klik wil hij altijd een stap hogerop zetten, in de richting van data en strategie.

Als expert kunnen klanten en collega’s op hem vertrouwen. Hij is een wandelende bron van kennis, bekend om zijn flexibiliteit en vermogen om onder druk te werken. Zijn snelle acties en stressbestendigheid maken hem een betrouwbare en waardevolle partner. En weet je wat het mooiste is? Hij kan ook nog eens ongelooflijk lief zijn. Een compliment dat hij altijd bij zich draagt.

De kracht van Robin

Google Ads
0%
Channable
0%
Looker Studio / PowerBI
0%
Strategisch denken
0%
Analytisch vermogen
0%

Koffieklets

De ideale gelegenheid om onze sterspelers beter te leren kennen. Wat zijn hun passies, hobby's en grootste blunders? Maar bovenal, waar blinken ze in uit? Schenk een heerlijk kopje koffie in, want het is tijd voor een goed gesprek met Robin! ☕

Maak kennis met onze andere specialisten

Robin der Kinderen

SEA specialist

Demi van den Heuvel

Online marketing consultant

Robin Brands

Social advertising specialist

Google Ads

0%

Channable

0%

Looker Studio / PowerBI

0%

Strategisch denken

0%