Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Julian de Rozario

Data analist

Bij Online Klik is Julian de man voor data-analyse en Simplicate. Hij is een absolute pro in het analyseren en visualiseren van data. Of het nu gaat om Python, PowerBI of BigQuery, bij hem ben je aan het juiste adres. Het allerleukste aan zijn functie? De vrijheid om te innoveren en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Julian is toegewijd, heeft een scherp analytisch brein en combineert technische know-how met bedrijfsinzicht.

Het beste advies dat Julian ooit kreeg, was dat discipline de sleutel is tot succes, en dat heeft hij ter harte genomen in zijn rol als data-analist. Zijn ambitie is dan ook om zich verder te ontwikkelen als consultant die niet alleen goed kan analyseren, maar ook de kunst verstaat om data science en online marketing naadloos te integreren.

Als het gaat om zijn dromen en avonturen, staat backpacken in Peru en Colombia bovenaan Julian’s bucket list. Maar voordat hij bij Online Klik kwam werken, wilde hij de wereld veroveren als tech-ondernemer. En wist je dat hij in zijn jongere jaren ooit wilde werken als dolfijnentrainer? Echt waar!

De kracht van Julian

Strategisch denken
0%
Python programmeren
0%
PowerBI
0%
Innoveren
0%
Google BigQuery
0%

Maak kennis met onze andere specialisten

Brent van Spreuwel

Social advertising specialist

Lex van Els

Data analist

Julia Somers

SEO-specialist

Strategisch denken

0%

Python programmeren

0%

PowerBI

0%

Innoveren

0%