Online Marketing Eindhoven

Haal meer uit uw online marketing strategie met Online Klik!

Kunt u hulp bij uw online marketing activiteiten goed gebruiken? Online Klik uit Eindhoven is ROI gedreven en haalt meer rendement uit uw campagnes.

Online Klik is een full service online marketing bureau in Eindhoven en heeft alle expertise en kennis in huis om een complete online marketing strategie voor u op te stellen waarmee u meer online rendement behaald. Al onze online marketing specialisten in Eindhoven zijn gecertificeerd consultant en hebben een passie voor online marketing. Wij hebben een unieke specialisatie in DoubleClick en DS3 en zorgen voor de gehele implementatie van uw online marketing kanalen. Met Google Analytics meten we alles wat er op uw website gebeurt. We houden van harde resultaten en ons hart gaat sneller kloppen van verbeterde resultaten.

Wij bieden online marketing consultancy aan vanuit Eindhoven voor zowel grote spelers in de markt als het MKB. We willen ook de kleinere spelers online op de kaart zetten met onze expertise. We zorgen ervoor dat uw bedrijf goed vindbaar is op internet, middels SEA (zoekmachine adverteren) als Google AdWords of Bing en SEO (zoekmachineoptimalisatie). Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de juiste doelgroep bereikt via e-mailmarketing en social media marketing, bijvoorbeeld met Facebook advertising. Wilt u uw verkoopkanalen uitbreiden? Wij helpen u daar graag mee! Via een Magento koppeling met Bol.com of Amazon vergroten wij de omzet en het bereik van uw bedrijf.

Online Klik is Google Partner en Bing Partner en heeft de expertise die u van een topbureau mag verwachten. We zijn ambitieus, gedreven en streven continu naar beter resultaat. We zijn ROI gedreven en zorgen voor meer efficiency op uw online kanalen. Onze bedrijfsfilosofie is dat een succesvolle online klik pas plaatsvindt als er een offline klik is. Onze passie voor online marketing in combinatie met uw marktkennis levert ons als team online rendement op. We maken graag kennis met u om deze klik te maken.

Wilt u een kennismakingsgesprek over uw online marketing in Eindhoven of een gratis quickscan? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Delen: