Google AdWords

Onze AdWords specialisten staan graag voor je klaar!

Wat kunnen onze AdWords specialisten bijdragen aan jouw online marketing resultaat? Google AdWords is een onderdeel van SEA. Het zijn de betaalde resultaten in Google. Door middel van een veiling wordt er ‘geboden’ op bepaalde relevante zoekwoorden. Onze specialisten zijn altijd op zoek naar een juiste balans in het AdWords-account, zodat jouw budget zo effectief mogelijk wordt ingezet. Een belangrijk systeem waar wij als bureau mee werken is het See-Think-Do-Care principe: zo zijn we binnen alle stappen van de customer journey aanwezig voor jouw doelgroep. Gericht op jouw doelstellingen.

 

See-Think-Do-Care

Het is belangrijk dat AdWords wordt ingezet op verschillende momenten in het beslissingsproces van je (potentiële) doelgroep. Een combinatie met andere online disciplines (bijvoorbeeld display marketing, Facebook Advertising of SEO) zorgen ervoor dat je bedrijf/merk over de gehele breedte zichtbaar is van deze customer journey. Gericht op jouw doelstellingen bepalen we samen een strategie voor jouw online marketing activiteiten.

 

De voordelen van Google AdWords op een rijtje

Inzicht in de opbrengst van elke geïnvesteerde euro
Betere bereikbaarheid van je doelgroep
Gericht en effectief adverteren
Eenvoudig bovenaan in de zoekresultaten
Meer merkbekendheid, webitebezoekers, leads en conversies

 

AdWords uitbesteden?

Alle online marketeers bij Online Klik zijn AdWords Certified, wat betekent dat onze specialisten op een juiste wijze de data van je AdWords campagnes interpreteren en optimaliseren. De strategie wordt afgestemd op jouw doelstellingen: meer websiteverkeer, conversies of voor elke geïnvesteerde euro, vijf euro terugkrijgen? Wil je AdWords uitbesteden? Onze specialisten zorgen ervoor dat het account wordt opgebouwd of verbouwd, gekoppeld aan Google Analytics en geoptimaliseerd. Wat houdt dat nu precies in, ‘optimaliseren’?

  • Niet-relevante zoekwoorden uitsluiten
  • Advertentieteksten verbeteren en testen
  • Uitbreiden van nieuwe campagnes, advertentiegroepen en zoekwoorden
  • Budgetten en biedingen beheren en efficiënt verdelen
  • Rapporteren
  • Alle extensies van de advertenties up-to-date houden
  • Nieuwe features doorvoeren

 

Premier Google Partner

Google Partner, een programma dat door Google is opgezet, om een bureau een kwaliteitskeurmerk te bieden aan adverteerders. Een Google Partner badge laat zien dat klanten tevreden zijn, het bedrijf gezond is en specialistische productkennis in huis heeft.

In juni 2016 is er een extra specialisatie toegevoegd aan dit programma, namelijk de Premier Google Partner. Deze erkenning laat zien dat Online Klik naast de aanwezige specialistische kennis ook voldoende groei heeft gerealiseerd voor haar klanten. Naast omzetgroei wordt er samen met de klant een online strategie ontwikkeld en geïmplementeerd om meer online rendement te realiseren.

Benieuwd wat onze AdWords specialisten kunnen bijdragen aan jouw online rendement? Vraag een Quickscan aan om direct de verbeteringen van je huidige Google AdWords account in beeld te krijgen.

 

Delen: