Facebook Advertising

Wil je als bedrijf meer opvallen en je sales of leads verhogen? Bekijk dan eens de voordelen van Facebook Advertising. JE kunt immers via Facebookcampagnes adverteren met jouw producten of diensten. Aangezien Facebook het meest gebruikte sociale netwerk is in Nederland, kun je veel potentiële en bestaande klanten bereiken!

Adverteren op Facebook

Facebook Advertising is de meest gebruikte vorm van social advertising. Simpel gezegd kun je met een advertentie jouw boodschap eenvoudig overbrengen tot de juiste doelgroep. Online Klik zorgt ervoor dat je dankzij Facebook Advertising mensen bereikt die via hun profiel en interesses aansluiten bij wat je bedrijf te bieden heeft. Deze effectieve manier van adverteren op Facebook wordt “audience targeting” genoemd.

Naast audience targeting kunnen we ook op Facebook adverteren met behulp van “custom audiences”. Met een aangepaste doelgroep kun je op basis van e-maillijsten klanten bereiken die je al kent. Online Klik uploadt de e-mailadressen, waarna wij de advertenties aan jouw bestaande klanten op Facebook kunnen laten zien.

Voordelen Facebook Advertising

Samen bepalen we welke regio en doelgroep voor jouw bedrijf interessant zijn. Met behulp van advertenties kunnen we tijdelijk kort en krachtig opvallen op Facebook. Andere voordelen van Facebook Advertising zijn onder andere het binnenhalen van klikken tegen lagere kosten, het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf en de mogelijkheid om mensen via Facebook te retargeten. We kunnen tevens dynamische productadvertenties laten zien. Online Klik zorgt ervoor dat je productfeed wordt geüpload en de conversiepixel wordt geplaatst.

Onze social media specialisten hebben inmiddels al verschillende Facebook campagnes opgezet voor onze klanten. Met goede resultaten, want we krijgen positieve feedback van onze klanten over het feit dat ze merken dat ze meer naamsbekendheid verkrijgen en onder andere ook daardoor de sales/leads zien stijgen.

Wil je meer weten over Facebook Advertising en hoe Online Klik dit voor uw bedrijf kan inrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

facebook_logo

Delen: