Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Domineer de huis- en tuinbranche

Je wilt graag groeien met je bedrijf?

Wij kunnen helpen!

Als retailer in huis- en tuinproducten, ongeacht of je meubels, decoratieartikelen, huishoudartikelen of doe-het-zelf-producten verkoopt, is het van essentieel belang om in te spelen op de behoeften van mensen die hun huis willen opknappen of hun appartement willen verfraaien. Na de pandemie heeft er een verschuiving plaatsgevonden van fysieke winkels naar online winkelen, en als retailer is het cruciaal om hierop in te spelen. Het is nu tijd om waardevolle informatie te delen en vertrouwen op te bouwen. Met behulp van effectieve contentmarketingstrategieën kun je een autoriteit worden binnen jouw branche.

 

Ons team beschikt over veel ervaring binnen de retailbranche. Door samen te werken ontwikkelen we strategieën die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften en doelstellingen. Weten wat jouw groeikansen zijn? Laat ons met je meekijken om de juiste aanpak te formuleren.

Huis- en tuinretailers die we hebben geholpen

Een hoop bedrijven gingen je voor. Hierbij een kleine greep uit onze cases. 

SEO

Tuinvisie

Digital PR-campagne zorgt voor meer naamsbekendheid en bespaart linkbuildingkosten

Tuinvisie

Tuinvisie is dé plek voor tuininspiratie, met showtuinen door Nederland en een online shop. In 2023 hebben ze hun focus ook op B2C gericht. Samen werken we aan structurele SEO, inclusief Digital PR.

 

Digital PR draait om het delen van vernieuwende content, zoals de resultaten van de tuintest, voor vermeldingen op relevante websites. Dit heeft niet alleen de kosten voor linkbuilding bespaard, maar ook de naamsbekendheid van Tuinvisie vergroot en hun autoriteit binnen de branche versterkt.

SEO

Saunakoning

Succesvolle websitemigratie: toename van 40% in non-branded verkeer

Saunakoning

Saunakoning is dé expert op het gebied van sauna’s, inclusief maatwerk. In 2023 stonden ze voor een uitdaging: migratie naar een nieuwe website van Magento naar Wordpress zonder verlies van SEO-waarde. Online Klik leidde dit proces met een gedetailleerde strategie, inclusief zoekwoordenonderzoek, URL-structuuradvies en redirect mapping. 

 

Resultaten na de migratie tonen een stijging van 40% in organische klikken op non-branded zoektermen, met behoud en verbetering van top 3-posities en CTR. Deze prestaties benadrukken het belang van goede samenwerking voor succesvolle SEO en website migraties.

Uitgroeien tot keyplayer in de branche

Scorecard Online Klik

Je bent al zo ver gekomen. Misschien twijfel je nog een beetje of wij de juiste partner zijn voor jouw online marketinguitdagingen. Begrijpelijk… maar wat als de kern van het probleem niet ligt bij de marketing, maar elders, zoals het product of de klanttevredenheid? 

Geen zorgen, we werken alleen met klanten waarvan we 100% weten dat we een meerwaarde voor ze zijn. Hoe we dat weten? Door gebruik te maken van onze scorecard methodiek. Maar wat houdt het in? 

 

✅ Je krijgt een analyse op basis van zeven essentiële punten;

✅ We focussen op de grootste impactgebieden voor jouw groeidoelstellingen;

✅ We bieden de analyse gratis aan ter kennismaking (t.w.v. €995,-).

 

We zijn eerlijk en transparant: we adviseren niet iedereen om met ons samen te werken. Maar dat beslissen we pas na een grondige analyse van jouw situatie. Maar als wij het verschil voor jou kunnen gaan maken, dan gaan we er volledig voor. Klinkt dit interessant voor jou? Vraag dan nu de scorecard aan of neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken aan jouw succes!

Wij zijn Online Klik

Wij zijn jouw toegewijde partner voor vernieuwende online marketingstrategieën, gevestigd in Sectie-C Eindhoven. Bij ons draait alles om het laten opvallen van onze klanten te midden van de concurrentie. Of het nu gaat om zoekmachine-optimalisatie, social advertising, het creëren van boeiende content of uitgebreide data-analyses, wij hebben de specialisten in huis die dit mogelijk maken.

 

We zijn performance driven, wat betekent dat we ons richten op meetbare resultaten. Elke strategie die we ontwikkelen is op maat gemaakt, met als doel betrokkenheid, conversies en vooral duurzame groei te realiseren. We bieden geen loze adviezen, maar leveren alleen wat we volledig ondersteunen. Op die manier kunnen we samen groeien. Ons ultieme doel? Tegen 2034 een positief verschil maken voor minstens 1000 bedrijven!

Daniëlle van Essen

Eigenaresse / Online marketing strateeg

Ben jij klaar om met ons te groeien?

Wil jij ontdekken of je het maximale rendement haalt uit jouw online marketingkanalen? Vraag de gratis scorecard aan en domineer de huis- en tuinbranche. 

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.