Facebook Advertising

Facebook Advertising

Wil je als bedrijf meer opvallen en je sales of leads verhogen? Overweeg dan eens het inzetten van Facebook advertising. Je kunt via Facebook campagnes namelijk adverteren met jouw producten of diensten. Aangezien Facebook het meest gebruikte sociale netwerk is in Nederland, liggen hier kansen om potentiële en bestaande klanten te bereiken.

Wat kan ik bereiken met Facebook advertising?

Voordat je aan de slag gaat met adverteren via Facebook is het belangrijk om in kaart te brengen wat je ermee wilt bereiken en wat jouw doelgroep is. Op die manier kunnen we kijken of Facebook advertising voor jou interessant is om in te zetten. Er zijn verschillende doelen die je via Facebook advertising kan bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het genereren van meer websiteverkeer of leads en sales. Bovendien is het een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten en merkvoorkeur te creëren onder (nieuwe) Facebook fans.

De mogelijkheden van adverteren via Facebook

De social media specialisten van Online Klik zorgen ervoor dat je mensen bereikt die via hun profiel en interesses aansluiten bij wat jouw bedrijf te bieden heeft. Samen met jou bepalen we welke regio en doelgroep interessant zijn voor Facebook advertising. Met behulp van aangepaste doelgroepen kunnen we klanten bereiken die jouw bedrijf al kennen. Er zijn verschillende mogelijkheden om via Facebook te adverteren: van video advertising tot gesponsorde verhalen. Wanneer je organisch bereik van je Facebook posts bijvoorbeeld laag is, kunnen deze met Facebook advertising een boost krijgen.

Wil je meer weten over Facebook advertising en hoe onze specialisten dit voor jouw bedrijf zouden kunnen inrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Daag jij ons uit?
Teamfoto Colin
Colin van Gool
Social Specialist