Online Klik

Copernica

Copernica

Wanneer je wat minder bekend bent met e-mailmarketing en de verschillende tools die je hiervoor kunt inzetten, dan heb je misschien nog niet vaak van Copernica gehoord. Geen tijd te verliezen dus: wij vertellen je graag meer over dit krachtige e-mailmarketing platform.

Copernica in het kort

De e-mailmarketing software van Copernica is ontzettend uitgebreid met veel functionaliteiten. Zo kan je bijvoorbeeld complexe e-mail campagnes opzetten of automatische campagnes instellen voor verschillende apparaten. Dankzij de software kun je al je contactmomenten met je (potentiële) klanten beheren, waardoor je ook controle houdt over alle data en je content. Je kunt ook dynamische content implementeren, waarmee je jouw teksten en afbeeldingen specifiek afstemt op de ontvanger. Ideaal!

De verschillende functionaliteiten

In vergelijking met MailChimp valt Copernica meer in de categorie ‘next level’ wanneer het gaat om e-mailmarketing. Wij helpen je daarom graag bij de verschillende functionaliteiten die Copernica te bieden heeft. Hieronder staan er enkele uitgelicht.

  • Template editor
    Met de template editor worden alle e-mailtemplates automatisch geoptimaliseerd voor elk scherm. Dankzij de drag & drop editor kun je op korte termijn jouw gewenste template opstellen.
  • Follow-up manager
    De follow-up manager helpt je op basis van de beschikbare data met het bouwen van customer journeys. Zo kun je jouw doelgroep op het juiste moment bereiken en bouw je een waardevolle relatie met je klanten op. 
  • Verschillende databases
    Je kunt gemakkelijk al je data opslaan en geavanceerde segmentaties maken op basis van deze data. Ook dit maakt het eenvoudiger om de juiste personen op het juiste moment met de juiste boodschap aan te spreken.

 

Ook niet onbelangrijk: de software van Copernica kan worden geïntegreerd met e-commerce en CMS-platforms. Denk hierbij aan de grote bekenden zoals Magento, WordPress en Lightspeed.

Starten met Copernica

Werk je al met Copernica, maar wil je hier graag meer resultaten uit halen met een Copernica partner? Of zou je graag willen starten met Copernica en/of willen switchen van e-mail platform, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee over wat de beste opties zijn voor jouw bedrijf.

Geen specialist gevonden

Daag jij ons uit?

Wij bieden jou graag meer dan alleen onze online marketing diensten, daarom vind je bij ons alles onder één dak.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.