Logo Online Klik: Online Marketing Bureau Eindhoven

Diensten

Online marketing diensten

Online Klik is een proactief online marketing bureau in Eindhoven. Wij zijn een full service bureau en hebben alle kennis en expertise in huis om een complete online marketing strategie voor je op te stellen. Een strategie waardoor je met de juiste doelgroep in contact staat, je online zichtbaarheid groeit, je meer rendement behaalt én meer leads genereert. We kijken samen welk marketingkanaal daarvoor het beste kan worden ingezet, zoals SEA, SEO, of Social Media. Of een ijzersterke combinatie daarvan. Ook kun je meer bereik creëren met bijvoorbeeld Display Advertising en Marketplaces zoals Bol.com, Amazon en Marktplaats.

Je kan ook bij ons terecht voor Feed Management van je webshop zoals de inzet van Channable, e-mailmarketing en alles wat te maken heeft met het doormeten van data. Denk hierbij aan de implementatie van Google Analytics, Google Tag Manager of Data Studio, een e-commerce implementatie of AdCalls calltracking voor het doormeten van jouw telefonische leads. Wil je meer conversies behalen met jouw huidige website of ben je toe aan een nieuwe website? Je kan ons inschakelen voor conversieoptimalisatie of de ontwikkeling van een nieuwe website. We ontzorgen je graag!

ONLINE MARKETING UITBESTEDEN?

Wil je de online marketing voor jouw bedrijf uitbesteden en ben je benieuwd naar wat onze specialisten voor je kunnen betekenen? Vraag dan de gratis quickscan aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen specialist gevonden

Daag jij ons uit?

Wij bieden jou graag meer dan alleen onze online marketing diensten, daarom vind je bij ons alles onder één dak.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.