Channable

Adverteren met veel producten: Channable is dé oplossing

Heb jij een webshop met veel producten en/of diensten en wil jij vanuit één tool alle kanalen kunnen beheren, ontdek dan de verschillende mogelijkheden via Channable. Channable is een feed management tool waarmee bedrijven gemakkelijk productdata kunnen filteren, aanvullen en optimaliseren. Deze geoptimaliseerde productinformatie kan vervolgens naar externe kanalen worden gestuurd.

Gelden één of meerdere van de volgende aspecten voor jou? Dan is Channable waarschijnlijk interessant voor jou:

  • Er is een ruim aanbod aan producten en/of services
  • Er is een (product) feed aanwezig
  • Er zijn vaak wisselingen in het assortiment
  • De voorraad status wijzigt regelmatig
  • Er wordt gebruik gemaakt van meerdere kanalen (zoals Google Ads, Bol of Amazon)

 

Channable maakt het mogelijk voor webshops om vanuit een centraal punt de productdata voor Google Ads, Bing, Amazon, Bol.com, Marktplaats en vele andere kanalen te beheren. Hierdoor hoeven bepaalde werkzaamheden maar één keer plaats te vinden. Dit zorgt voor een efficiëntieslag, waardoor er meer tijd overblijft voor andere zaken. Ook kunnen bepaalde werkzaamheden geautomatiseerd worden. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om campagnes voor producten die niet langer op voorraad zijn automatisch te pauzeren?

Channable als toevoeging voor jouw online campagnes

Voor grotere e-commerce bedrijven is de feed management tool niet weg te denken. Dankzij deze tool kan schaalbaarheid binnen korte tijd gerealiseerd worden. Channable moet niet gezien worden als wéér een extra tool of platform, maar juist als een oplossing die het mogelijk maakt om het aantal tools en/of platformen te vereenvoudigen.

Online Klik is Channable Partner

Online Klik heeft nauw contact met Channable om aan de ene kant mee te denken over de verbetering van het platform. Aan de andere kant denkt Channable ook met ons mee over de verbetering van de campagnes die ingezet worden. We zetten de campagnes al voor veel klanten in, benieuwd naar één van de succesverhalen? Lees dan hier de case van Parfumswinkel.

Twijfel jij of Channable jouw bedrijf verder kan helpen of zoek jij échte specialisten op het gebied van feed management? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan, onze consultants komen graag met je in contact!

Daag jij ons uit?
254A0652-66
NICKY SAMIJN
Teamlead SEA