Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie is het spel wat ervoor zorgt dat je door middel van testen meer uit je website bezoek haalt. Een website die volledig afhankelijk is van de bestellingen die via de website binnenkomen, is er heel erg bij gebaat dat er 1% meer bestellingen binnenkomen door een beter werkend opdrachtformulier bijvoorbeeld. Wij testen verschillende elementen op de website om de online doelstellingen te verbeteren. Dit kan omzet zijn, maar ook het aantal leads.

Online Klik maakt gebruik van een programma waarmee je A/B testen kunt opzetten. Dit houdt simpelweg in dat je continu 2 varianten test. De helft van het verkeer ziet variant A en de andere helft variant B. Daarna kunnen we zien welke variant een beter resultaat heeft opgeleverd.

Conversieoptimalisatie

Een test is pas geslaagd op het moment dat je ook echt met zekerheid kunt zeggen dat 1 van de varianten beter werkt. Wanneer dit is, is afhankelijk van hoeveel verkeer er op de website is.

Op het moment dat een test geslaagd is, zullen wij aangeven welke aanpassing er op de site doorgevoerd moet worden om de beste resultaten te behalen.

Online Klik helpt u graag bij conversieoptimalisatie en het verbeteren van de kwaliteit van uw website.

Delen: