Online Marketing Consultancy

Online Klik biedt naast uitvoerende dienstverlening ook online marketing consultancy aan. Hiermee helpen we bedrijven om een online strategie te formuleren, die aansluit op de huidige (offline) activiteiten. Het is belangrijk om een integrale aanpak na te streven en de huidige marketingactiviteiten in lijn te laten liggen met de online marketing inzet.

De online marketing consultancy kan betrekking hebben op de gehele online marketing strategie, maar ook op een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld; wat kan een tool als DoubleClick voor mijn organisatie betekenen? Wij schrijven een businesscase, die zorgt voor de juiste verwachtingen bij de nieuwe strategie. Nadat de nieuwe strategie is vastgesteld, zorgen wij voor een volledige operationele implementatie.

Wilt u geen vast bureau inschakelen, maar liever insourcen? Online Klik geeft trainingen, inspiratiesessies en kennissessies om u te voorzien van de juiste kennis en competenties om de online activiteiten met de gewenste kwaliteit zelf uit te voeren.

Delen: