Online Klik

Blog

Succesvol inhaken – de inhaakkalender 2019

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Dagelijks bekijken we Facebook, Instagram , LinkedIn en andere social kanalen. Maar wat plaats je als bedrijf op deze social kanalen? Heb je wat inspiratie nodig voor je social content in 2019? Online Klik gaat je hierbij helpen met de inhaakkalender 2019.

Bepaalde feestdagen en actualiteiten komen elk jaar terug. Het is makkelijk om op deze terugkomende data in te haken. Wij hebben alle inhakers voor je op een rijtje staan. Dit zijn belangrijke internationale en nationale momenten. Ze zeggen niet voor niets: een voorbereid mens telt voor twee. Wij helpen je een handje met de inhaakkalender zodat jij op de actualiteiten kunt inspelen.

Inhaakkalender 2019: jouw actuele contentkalender

Op welke dagen in 2019 wil jij gaan inhaken? Veel actualiteiten in 2019 zijn al bekend. Als bedrijf is het zeer raadzaam om een contentkalender in beheer te hebben waarin opgenomen staat welke berichten je per kanaal gaat publiceren. Het is handig om vooraf te weten welke actualiteiten er aan komen. Je kunt alvast content schrijven voor de desbetreffende publicaties en hierdoor kun je al lekker vooruit werken. Zo kun je op Facebook berichten inplannen. Twitter en Instagram hebben ook planning tools om je publicaties vast in te roosteren. Speel in op hetgeen wat belangrijk is voor je fans, klanten en volgers.

Inhaakkalender-online-klik

Valentijnsdag valt op 14 februari. Wij Nederlanders haken hier fanatiek op in. Jij wilt je vriend, vriendin, vrouw of man toch extra in het zonnetje zetten tijdens deze dag? Het is dan ook een goede aangelegenheid om als bedrijf in te spelen op Valentijnsdag. Bied een extra korting aan in verband met Valentijnsdag of geeft wat extra’s bij een bestelling in het teken van Valentijnsdag, de mogelijkheden zijn eindeloos. Haak je als bedrijf nog niet in op Valentijnsdag? Een gemiste kans!

Activiteiten voor jouw branche

Haal het meeste uit je inhaakkalender en vul deze verder aan met actualiteiten voor jouw branche. Wij hebben al een inhaakkalender voor 2019 voor je gemaakt, maar deze kun je als basis gebruiken. Vanuit deze basis kun je de contentkalender voor 2019 verder uitwerken. Jij weet precies welke berichten je op je social kanalen gaat publiceren volgens je persoonlijke contentkalender.

Ga jij je goed voorbereid het nieuwe jaar in? Download dan onze Inhaakkalender 2019 en actualiseer het direct met de actualiteiten voor jouw bedrijf.

Tip: gebruik enkel de actualiteiten die relevant zijn voor jouw bedrijf. Vind je een bepaalde actualiteit niet passen bij jouw branche of bedrijf? Sla deze dan over.

Wil jij meer weten over de contentkalender of social media?

Hoe haal jij het meeste succes uit jouw social media kanalen? Onze social specialisten helpen je hier graag bij. Neem eens contact op om te kijken naar de mogelijkheden.