Mobiel adverteren: De ontwikkelingen, kansen en valkuilen voor ondernemers

Mobiel is niet langer een hulpstuk van het internet dat je alleen gebruikt terwijl je staat te wachten op de trein of als je geen pc voor je hebt. Een pc kan je namelijk niet lopend of staand gebruiken. Ook niet op elke locatie, want je bent beperkt tot een WiFi-verbinding. Het is dus niet

Lees verder
Facebook Messenger Advertenties

Nóg meer mogelijkheden via Facebook Messenger Advertenties

Facebook Messenger advertenties is de nieuwste mogelijkheid tot adverteren binnen Facebook. Lees over de mogelijkheden van adverteren via Facebook Messenger.

Lees verder
Google Posts

Nieuw: Publiceer nu direct content in de zoekresultaten met Google Posts!

Na uitgebreid testen is Google Posts nu beschikbaar voor alle organisaties met een Google Mijn Bedrijf account. De content is zowel zichtbaar in Google’s zoekresultaten als de resultaten binnen Google Maps. Een uitstekende manier om je bedrijf te promoten!

Lees verder

Recordboete voor Google, moeten we ons zorgen maken?

Google ontving vorige week een record boete van ruim 2,4 miljard (2.400.000.000) euro. Dit is ruim 2x zo hoog dan het oude record van Intel, dat in 2009 een boete van 1,06 miljard euro ontving vanwege concurrentievervalsing. What did Google do? De Europese Commissie heeft na uitgebreid onderzoek, wat zeven jaar duurde, bepaald dat Google

Lees verder

Mobile first: ben jij er al mee bezig?

Mobile first in SEO: ben jij er al mee bezig? Dat mobiel belangrijker is dan ooit, weten we inmiddels allemaal wel. Maar waar moet je beginnen? We geven in deze blog een handige checklist om jouw website te voorzien van SEO-vriendelijke en mobiele content.

Lees verder
Google Fred Update

Ik ben Fred! Jouw laatste Google update

Fred: de laatste Google update, heeft veel invloed op de ranking van je website. Zwaar weer in SEO land! Benieuwd naar wat dit kan betekenen voor jouw website of pagina's? Lees onze blog en contact onze SEO specialisten voor meer informatie.

Lees verder